fynd

Berättade här tidigare i ett inlägg att jag har varit på mat- och bokmässa. Berättade aldrig vad jag hade hem med mig därifrån.

I ett stånd stod en gammal farbror. Fastnade först för muggarna han hade till salu. Plötsligt sa han att dom var vinster. Om man kastade tärningen och fick en femma eller en sexa vann man en mugg. Man fick välja själv hurdan. Jag hade tur och kastade en sexa och valde en gul lattemugg. Samtidigt såg jag på annat han hade runt omkring sig och så såg jag ett fat från Cath Kidston. Jag undrade vad han ville ha för den och han svarade tre euro. Okejjjjj…sa jag och köpte den på momangen. En Cath Kidston för tre euro, liksom. Tänkte att den passar bra som kakfat. Senare då vi passerade samma stånd hade han ett till fat på hyllan, även det av samma tillverkare. Undrade om det också var för tre euro..javisst, svarar gubben. Även det fatet köpte jag.

På bokmässan sålde dom i ett stånd små Ikon-skåp, eller vad man nu kan kalla dom för. Köpte ett sånt. Passligt kitschig var den och vackert urgröpt på baksidan.

PhotobucketPhotobucket

Kändes bra att komma hem och veta att man hade lyckats hålla fingrarna i styr och haskat endast 16 euro 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s