jag fick nog

Kan man gott säga. Har nu i några månader tittat på min sorgliga uppenbarelse i spegeln. Håret har sett rent ut sagt för j”””igt ut. Jag har haft en åtminstone 3 cm:s silvergrå utväxt i ett solblonderat färgat hår som har varit på den gulare sidan.

Droppen som fick bägaren att rinna över var egentligen ett foto som min väninna tog av mig i lördags då vi var på mässan. Heeeelt fruktansvärt. Nå int bara håret förstås, utan hela mitt skrynkliga ansikte och mina påsar under ögona.

Jag borde ju förstås inse att jag int är nån ungdom mera. Rynkorna kommer vare sig man vill det eller inte. Så idag morse fick jag nog och beställde tid för färgning till Salon West hair and spa i Skanssi. För håret kan man ju ändå göra något åt, eller hur? Fick tid redan tills idag så klockan kvart över tolv satt jag i frisörsstolen och hade mig över mitt hår och över att det alltid växer ut så hastigt då man färgar det. Frissan föreslog att hon skulle laga åt mig mörkare och ljusare slingor i hela håret, inte sätta nån bottenfärg alls, för då skulle int utväxten synas lika tydligt. Var genast med på noterna.

Efter en timme och trekvart såg jag helt annorlunda ut. Allt det gråa var borta. Dessutom så råkade det sig så bra att dom nu under Skanssiaiset gav 20 % rabatt på färgarbeten. Man kan gott säga att jag hade tur, eftersom priset för färgning är hutlöst dyrt.

Så voila…facet ännu detsamma..men håret kanske lite bättre.

Nu kan jag åka till Norrvalla och känna mig lite fräschare än vad jag skulle ha gjort med mitt gamla hår.

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till jag fick nog

 1. Kamomilla skriver:

  Snyggt! Jag borde gå jag också, det är nästan ett år sen senast. Har varit till frissan en gång på två år, tror jag..

  Gilla

 2. Helena skriver:

  Vet precis den där känslan, plötsligt en dag bara måste man slippa till frissan . Tror att man själv lider mest, andra kanske inte tycker det, vet inte.
  Nå i varje fall så är resultatet av ditt frissabesök lyckat ! Njut !

  Gilla

 3. vandravidare skriver:

  Snyggt! Det är konstigt med frissabesöken men ofta blir det akut, man måste få en tid bums.Ha en bra dag! En extra kram genom cyberrymden, tror du förstår.

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s