det suuger

Det suuger så fruktansvärt att ha ett objektiv som kunde vara bra, men som saknar stabilisator, autofokus och är synnerligen ljuskänsligt (behöver mycket ljus). Hade ett sånt med alla dom fördelarna men det gick sönder och jag fick dethär istället till julklapp i fjol..SUCK!!

Idag mellan regnperioderna sken solen igenom dom mörka molnena och det blev ett vackert ljus där ute. Tyckte jag var snabb..men sini nej..så fort jag hade bytt objektiv och riggat upp kameran på tripoden, kände jag regndropparna. Då kom jag på det. Det finns ju paraplyn. Så jag ropade åt Elin att komma ut med ett och assistera mig då jag fotade. Men som det nu var hittade hon det minsta paraplyet så att hon själv hamnade att stå utanför det för att kameran skulle vara skyddad från regnet. Så..hon stack in och lämnade mig ensam. Det gick int så bra..om det sen var paraplyet, fotografen eller det usla objektivets fel, eller kanske allt på en gång, men fotona kunde int ha blivit sämre.

Blir sååå frustrerad…känner mig som Ebbas råtta..

Photobucket

..BLÄÄÄHH!!!

Blommornas tid är just förbi och kvistarnas tid tar över. Ännu finns det några vackert röda blad på våran midsommarros. Och ännu blommar kärleksörten.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Mitt hjälpmedel under dagens fotosession.

PhotobucketPhotobucket

Annars har jag idag varit och vaktat Cillagumman då föräldrarna var på jobb. Stackaren var sååå flunssig. Hon orkade int riktigt med nånting. Helst satt hon i famnen med sin tutt och sina puppen. Hoppas hon snart blir frisk. Flunssatider är tunga både för barn och föräldrar.

Photobucket

Annonser
Det här inlägget postades i Cecilia, Familj, Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s