känslor

Mina känslor är lite i uppror just nu.

På söndagen skall jag åka upp till Norrvalla för rehabilitering en vecka. På måndagen börjar Alexanders behandling och hans första sjukhusvistelse fem dagar framåt.

Att åka upp till Norrvalla är alltid lite ångestladdat, och i synnerhet just nu. Sku så gärna villa vara hemma och stötta Alexander genom hans första behandling. Bara för att vi int alls vet hur han kommer att reagera på allting. Men samtidigt vet jag ju att jag int är den enda som finns här för honom. Han har sin underbara flickvän, han har den övriga familjen och han har sina vänner. Samtidigt vet jag också att en vecka i Norrvalla verkligen gör susen. I det här fallet kanske det att jag åker dit, hjälper mig att orka med vardagen då jag kommer hem.

Igår var jag och lunchade med Alexander och Lena. Dom åker till Österbotten idag och jag åker på söndagen, så igår var sista gången jag hade möjlighet att träffa honom och önska honom lycka till.

Alexander ville äta lunch på Koulu. En helt ny upplevelse för mig. Har aldrig besökt det stället förut. Och vilket ställe, helt fantastisk. Atmosfären var något unik. Lunchen var mycket god och till ett helt normalt lunchpris. Vi åt i matsalen, sen gick Lena hem. Jag och Alexander satte oss ännu en stund och umgicks i ett rum fullt med olika soffmöblemang.

Då det var dags att skiljas åt, gav jag Alexander en kram och önskade honom lycka till. Onekligen är han en bekymrad, lite rädd, orolig och sorgsen ung man.

Stod sen och såg honom gå iväg…

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

,Photobucket

Photobucket

Photobucket

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till känslor

 1. greta skriver:

  Tänker att Alexander och Lena är här bakom knuten 🙂
  Önskar av hela mitt hjärta att din vistelse på Norrvalla går snabbt( en gång då jag var där ville jag helst av allt hemhem)och att behandlingen går på bästa sätt i en trängd situation och kraft för dagen till ER alla! Kram Johanna!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Jo..dom är där 🙂
   Nog går den..sen då jag väl är där. Denhär gången är det bara lite extra känsligt. Tack och kramisar 🙂

   Gilla

 2. Kamomilla skriver:

  Ja man förstår att det är mycket som snurrar nu… hoppas verkligen att han mår okej under behandlingarna och tror nog fast på att det är rikitigt bra att du åker till Norrvalla- då har du också en bättre ork att möta allt detta. Lycka till, till er alla!

  Gilla

 3. Camilla skriver:

  ❤Förstår din ångest över det , men bra att fara o samla krafter så att du orkar stöda Alexander…..han kommer att behöva sin mamma ❤ KRAMIZ❤

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Nog är det ju så..hujedamej..nu börja jag gråta..men det blir nog bra. Tack Camilla 🙂 Kramisar

   Gilla

   • Camilla skriver:

    Gråt du bara……Jag blev så rörd då jag läste ditt inlägg❤ Du är nog starkare än vad du tror!!!Vi är mammor och våra barn behöver oss❤

    Gilla

   • vardagsparlor skriver:

    Du är så snäll..hoppas att jag kan vara stark. Vill ju vara där för mina barn ❤

    Gilla

 4. Helena skriver:

  Kan tänka mig att det inte känns så lätt för dig … Hoppas att sonen klarar behandlingen på bästa möjliga sätt . Skönt säkert ändå att ngt börjar hända.
  Och hoppas att du ändå kan koppla av i Norrvalla , att vistelsen blir positiv !

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack..hoppas jag också. Tror nog att det blir bra i Norrvalla, bara jag är där. Förra gången blev det åtminstone överförväntan bra.

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s