let the sunshine in..

..HAIR..den var jag och såg på idag med husbanden och en bästaste vän med man.

386819_336566219766194_1621411341_n  (bilden lånad från Åbo Svenska Teaters Fb-sida)

Hair var min absoluta favoritfilm då det begav sig. Bara älskade musiken och hela konceptet. Fick skivan i julklapp och den har slitits väl under min ungdom. Kunde alla sånger utantill.

Hair på Åbolands teater har väckt blandade känslor. Hade fått höra från många håll att den int är så bra. Så mina förväntningar var inte så höga. I ärlighetens namn kan jag säga att jag nog gillar filmen bättre. Men nog var pjäsen bättre än bra den också. Skådespelarna var helt fenomenala. Vilka sångröster och vilken bra föreställning, sååå berörande och medryckande. En riktig feelgood musikal, även om den slutar tragiskt.

Efteråt var vi och åt på Rosso. Det var också överförväntningarna gott. Åt en färdig meny, med en tapas tallrik i förrätt, grisinrefile´ med en tomat-baconsås, klyftpotatis och aioli till varmrätt och en creme brulee i efterrätt. MUMS!!!

Annars var det en positiva överraskningarnas dag idag. Vi fick den lilla Familjen på besök på dagen och vi hörde motorsågens ljud från grannens gård.

Med den lilla familjen åts något mellan lunch och kaffetid medan Cilla åt mat. Då dom kommer till oss finns det ju bara en person som vi alla ger vår uppmärksamhet åt och den vet ni nog vem är. Cilla gumman. Kameran går varm.

Photobucket

Som sagt ute gick motorsågen bara värre hela dagen. Grannen våran tog ner deras träd som har gränsat till vår gård. Genast märkte vi ljuset som flödade till oss. Den största skillnaden kommer nog att märkas i nästa år då vår bakgård igen blir lite soligare och då höstlövena skall krattas bort på hösten. Så tack för det bästaste grannar 🙂 .

PhotobucketPhotobucket

Nu blir det en ofrivillig bloggpaus här på en vecka. Kanske och bara kanske skriver jag eventuellt nåt inlägg från Norrvalla, det återstår att se. För tyvärr har jag inget så fancyt som en bärbar dator, en Ipad eller en Iphone. Så om det skall bli något får jag ta och gå in på Norrvallas dator. Att använda den är jag inte ensam om.

Så ha en skön vecka kära ni  🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Cecilia, Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till let the sunshine in..

  1. Ninette skriver:

    Hoppas du får en riktigt skön vecka!

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s