hälsningar från ett vitt vörå

Har vissa funderingar över hur jag skall ta mig hem till Pargas om det ännu på söndagen är snöigt och halt. Tänk om det int slutar nu då det har börjat. Jag har inga vinterringar.

Annars har det igen varit en riktigt givande kurs såhär långt. Mycket har jag motionerat. Det har varit badminton, stavgång, gångtest och promenader. Imorgon är det vattengymnastik på schemat och på lördagen promenad och bowling.

Är int sååå himla förtjust i maten här på Norrvalla, men kan int neka till att det är skönt att varje dag få färdig mat serverad åt en och det regelbundet. Vilket betyder att jag äter dubbelt så mycket som jag gör hemma. Otroligt hur en vecka kan gå snabbt. Nu är det snart slut på torsdagen och sen är det bara 3 dagar kvar av kursandet.

Alexander har nu fått 3 dagar av cytostatika och har tagit emot behandlingen bra så här långt. Hoppas det fortsätter likadant.

Ha det så gött 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till hälsningar från ett vitt vörå

 1. kicki skriver:

  Ja, det ser ut som vintern ha kommit. Det är att hoppas att det blir mildare till söndag, för i kväll var det nog halt.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Det blev ju då int så mycket mildare..men dom stora vägarna var saltade på sina ställen och därmed bara.

   Gilla

 2. AH skriver:

  På förmiddagen var jag ut till sommarstugan och njöt av det vackra vädret. Vattnet var nu 4 grader så det blir att simma på Norrvalla i morgon istället vid fyratiden innan Rågbrödernas övning börjar.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Joooo…och detta läser jag först nu…annars hade jag välan stått där i aulan och spanat efter dig 🙂

   Gilla

 3. gretaj skriver:

  Vitt även här i Terjärv- det vita kom under tiden jag satt på” kurs ”med grannen, Lenas mamma 🙂 Hoppas att vägen är bar då du skall styra kosan neråt på söndag. Att du tyckt om din kurs är fint. Att sonens behandling gått bra dessa dagar är ”lättande” för mor, kan jag tänka mig. Kram på dig !Har du hunnit fota mycket i Vörå? Finns det nåt hobbyrum där mera, jag var mest hela min lediga tid där 😉

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Vägen var så gott som bar då jag körde hemåt, på vissa ställen hade det snöat och dom hade int hunnit salta, och på vissa ställen kom det snö. Behandlingen gick jättebra. Jo jag har fotat över 400 fotonn. Nepp det finns inget hobbyrum, in förra gången jag var heller, saknade också ett sånt. Kram 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s