dubbel motion..

..får man då man tappat hundens koppel nånstans i skogen och märker det först då man kommer till bilen och skall åka hem.

Övervägde faktiskt att helt enkelt lämna det där, för den sista biten vi gick var ganska så snårig. Men sen tänkte jag att jag går dit var snåret börjar och om jag då inte har hittat kopplet då åker vi hem. Igen en gång visade det sig att jag hade tur. När vi hade gått dit var snåret nästan började låg det där, kopplet på marken. Vilken lycka 🙂

Vad lärde jag mig av detta? Jo, gå inte in i skogen med kopplet löst i handen för att fotografera. Bara för att jag igen ”lost myself” i min egen fotovärld.

PhotobucketPhotobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Efter utevistelsen åkte jag till Åbo för att föra Alexander på en timmes behandling till TYKS. Behandlingen gick bra och vi åkte till Mylly för att äta. Plötsligt där börjar han känna sig sjuk. Hård huvudvärk, illamående och ryggont. Usch..vilken känsla att se honom ha så ont. Nu tietiden då jag skriver inlägget mår han bättre..vilket lättar ett oroligt hjärta till natten. Oron och den obehagliga känslan hade kanske också sin orsak i att jag var med honom under behandlingen och det var första gången jag såg honom sådär sårbar i en sjukhussäng med sladdar i handen. Allt har känts lite overkligt tills nu.

Photobucket

Efter att jag hade fört Alexander hem till flickvännen, ringde Fredrik. Han undrade om jag hade tid att komma och vakta Cilla eftersom dom ville gå och se  den nya Bond-filmen på bio. Och..jaaaa…naturligtvis hade jag det. Har int sett Cillagumman på över en vecka. Vi hade en riktigt trevlig kvalitetsstund tillsammans innan hon skulle gå och lägga sig 🙂

Vilken lång dag det plötsligt blev. Har nu försökt hålla rutinerna från Norrvalla i tre dagar, så jag steg upp redan klockan åtta idag morse.

Nu skall jag gå och lägga mig för att imorgon igen orka upp klockan åtta 😉

Annonser
Det här inlägget postades i Cecilia, Familj, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s