jag trotsade det…

…sunckigt regnvåta vädret idag och gick ut och gå med Ebbasen. För det är vad man är tvungen att göra som hundägare. Bara att acceptera.

Drog på mig byxor, gummistövlar och en jacka som tål regn. Jag satte huvan upp och rusade iväg runt golfbanan. Huvan hängde halvägs nerför mitt ansikte, fick den int justerad, så det enda jag såg på hela promenaden var vägen jag gick på. Kan bara konstatera vilken härlig färg naturen får då den blir regnvåt. Alla färger blir mycket klarare och starkare. Sen har det ingen betydelse om det nästan enbart är brunt i olika nyanser och lite grönt däremellan. Helt enkelt vackert i mina ögon.

Ebba fick sin motion vilket hon så väl behövde. Igår då jag kom hem från ett besök till malmen utan att jag först hade varit ut och gå med henne, hittade jag ett söndertuggat lock till vår blender och en söndertuggad tupperware burk. GAHHHH!!!! Den rackaren..när skall detta protesterande sluta..I wonder!! Hur skall jag nu få mina smoothies gjorda??

Annonser
Det här inlägget postades i Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till jag trotsade det…

  1. Camilla skriver:

    DUKTIGT!!!

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s