alla helgons dag

Jag har som så många andra som mist sina nära och kära varit till gravgården för att tända ett ljus på min Pappas grav.

Då jag var liten hade jag obehag för gravgården och skulle aldrig i livet ha gått där ensam..allra minst då det var mörkt. Men då man blir äldre och då man börjar mista sina egna inser man att gravgården int alls är skrämmande. Där råder en djup frid oberoende vilken tid på dygnet man går dit.

Jag var igår kväll nån gång halv tietiden och tände ljuset på Pappas grav. Hela gravgården badade i ljus. Så otroligt vackert.

Annars har jag äntligen plockat bort mina sommarfjärilar…

….som jag har haft på mina kvistar i vardagsrummet. Detta efter att äldsta dottern påminde mig om att det nog inte är sommar mera 😉 . Så nu hänger där vita hjärtan istället. Lite tråkigt efter allt det färggranna kanske..

Photobucket

Köpte hjärtana från Tiimari. Där hade dom en kampanj som gick ut på att om man blev medlem så fick man 50 % rabatt på en produkt. Nå mina hjärtan kostade 1 euro styck, vilket betyder att jag skulle ha fått 50 cent rabatt på 7 euro.  Tyckte det var en lite dålig deal, så jag haffade åt mig en lykta i rostfritt stål och fick den för halva priset.

Nu har jag två lyktor i rostfritt stål på framgården. Tyckte jag behövde något för att göra det till en helhet. Hittade ett hjärta i rostfritt stål på Pentik som jag satte fast i hjärtkransen jag har på dörren. Den får vara min julkrans för i år.

PhotobucketPhotobucket

Photobucket

På tal om julen så är jag lite allergisk just nu för allt som har med jul att göra. Antagligen för att jag bara int sku orka. Nån som däremot har julfeelis bara värre är Elin. Hon beställde glögg från butiken och har njutit av den hela dagen.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s