ibland..

…är man bara tvungen att ta till mutor för att få en tös här hemma att gå ut med Ebbasen.

Idag var jag med Kajsulina på lunch till fiskbutiken. Åt abborr-rulader med dragonsås och potatismos…NAM! Efter maten ville vi ha efterrätt och gick till Axo på kaffe. Drack en latte och åt en vaniljbulle…MUMS! Sen orkade int systern mera utan ville gå hem och vila en stund tills barnena kom hem.

Sa hejdå åt henne och besökte den bästa inredningsbutiken i stan ”Tre Små Rum”. Där finns det alltid såååå mycket som jag vill ha. Tittade igen på dom stora huslyktorna i metall. Önskade mig så smått en sån ifjol  till födelsedagen men kom plötsligt på andra tankar. Önskade mig istället iittalas festivo ljusstakar.

Nu börjar det igen så småningom bli dags att önska sig något…men vad??? Det finns så mycket som jag vill ha. Men vad vill jag ha mest?? That´s the question!

Hursomhaver då jag ändå var på malmen gick jag även in till Gullkrona. Den bästa hantverksbutiken i stan. Där finns också en hel del som jag skulle kunna tänka mig att få. Efter att en god stund ha gått omkring och pillat på allting i den rätt så lilla butiken kom jag ut med två polkkagrisstavar.

Då jag kom hem fick Elin välja…en polkkagris mot en promenad med Ebba.

Hon kunde int motstå polkkagrisen 🙂

I ärlighetens namn bör nämnas att hon nog är relativt duktig med att gå ut med hunden. Några mutor behövs inte just alls.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till ibland..

  1. Helena skriver:

    Visst har vi trevliga ställen i vår lilla stad ! 🙂
    Klart att centrum bör och kan utvecklas men så att småskaligheten o mysigheten kvarstår !

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s