Gangnam Style

Har idag varit barnvakt åt systrans gullungar.

Det blev gangnam style-dance…

…bara värre. Ingrid skulle visa mig hur man gör och sen ville naturligtvis Edith också visa. Ingrid har verkligen rytmen i kroppen och kan faktiskt på riktigt härma movesena till denhär låten. Det blir attityd som heter duga. Edith försöker på bästa möjliga sätt hänga med. Kunde int låta bli att hänga med i dansen, så till slut rockade vi loss alla tre.

Photobucket

Mellan dansandet var det plötsligt halloween igen och flickorna klädde ut sig.

Photobucket

Kvällen slutade med  liggande på soffan och slötittande på TV:n. Med Edith klängande på mig och bredvid mig om vartannat. Hon bara älskar att vara nära. Och jag tar gärna emot lite närhet så länge jag får det.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Gangnam Style

 1. Ninette skriver:

  Gangnamstyle är minsann hot här hemma hos oss också!
  p.s. jag tycker du tar så fina bilder, och dom blir bara bättre hela tiden! det märks att du övar och funderar (och jag får mej en spark i baken – jag behöver också bli bättre på sånt!) Lycka till med sonens behandlingar

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Onäkligen är har den ju en bra rytm som är fängslande.
   Tack..snälla du. Tycker själv att jag bara stampar på stället hela tiden.
   Tack 🙂

   Gilla

 2. Carola skriver:

  Jaa..det där blir man ju glad och på gott humör av, rytminsk musik är det KRAM!! Håller oxå med om att bilderna är fina!! Hoppas oxå verkligen att din son skall bli frisk snart, att allt går bra!! Jag läste om honom tidigare och tänkte att jag måste komma in o kommentera detta tråkiga!! KRAM!!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Musik och dans är bara så uppfriskande 🙂 Nog blir han frisk, det är bara behandlingarna som tar på krafterna och man vill ju int att allting skall skjutas upp hela tiden. Tack för din omtanke! KRAM 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s