en del av Åbo..del???..kanske 3

Har hela veckan stigit tidigt upp. Och då menar jag tidigt för att vara jag. Typ åtta tiden varje dag. Kan berätta att det inte är nån glad liten lärka som hoppar upp ur sängen den tiden, det är mera en seg tung kropp som dras upp ur det sköna.

Orsaken varför jag idag hade tidig väckning, var för att jag först skulle gå ut med Ebba en sväng och sen skulle jag plocka upp sonen min från flickvännen och föra honom till  TYKS . I fem dagar skall han igen få cellgifter i ett kör.

Efter att ha slängt av honom vid sjukhuset åkte jag till Domkyrkan för att turista lite.

PhotobucketPhotobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Efter turistandet åkte jag in till stan, stan, för att fördriva tiden tills besökstiden började.

Lite efter klockan ett satt jag där och såg cellgifterna rinna ner i sonens ådror.

Photobucket

Sen satt jag där vid sängen och bara var….finns int så mycket att prata om då vi träffats ganska regelbundet i flera veckor nu. Men huvudsaken är väl att man är närvarande fast man är lite frånvarande. Åtminstone har han ännu int gett mig besöksförbud 😉 .

Nu har julförberedelserna definitivt börjat hos oss. Idag har vi köpt dom första julklapparna. En bråkdel av vad som skall köpas men ändå en bit på väg. Känns skönt.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till en del av Åbo..del???..kanske 3

  1. Helena skriver:

    Fina foton från en av landets finaste stadsdelar ! En förmån att fått röra sig i kvarteren i många år 🙂
    Tufft för framförallt sonen men också för hela familjen med den hårda behandlingen. Men varje gång är en gång mindre och ett steg framåt . Krafter !

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s