lillajul

Ja..nu är jag också lite inne i feelisen. Har igår och idag försökt pynta lite här hemma. Tyvärr tar det lite tid, då jag plötsligt är helt hoocked på alla spel på fb…hmpf#####.

Måste få ett slut på det helt enkelt.

Sen då jag äntligen får min rumpa lyftad från stolen vid datorn och får mig mobiliserad känns dett riktigt roligt.

Imorgon kommer alla de mina hit för att fira lite lillajul. Första gången ever som vi kommer att tillbringa den hemma bara vi. Vi har nämnligen haft som tradition att bli bjudna till Uffens bror med familj, vilket vi blev även i år.  Den här gången tackade vi nej. Allt har sin tid.

PhotobucketPhotobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Då vi kom hem från vårt fredagshandlase hade vi fått ett paket..eller egentligen två. En flaska Blossa-glögg och en blommuppsätting av systeryster som en hälsning till lillajulen, men även för hjälpen då den lilla var på väg. En lite överdådig present, för man hjälper ju så gärna då det behövs. Men i ärlighetens namn tackar jag nog inte nej till en sån vacker blomma och lite blossaglögg.

Photobucket

(som jag sagt förut…jag är ingen inredningsfotograf 😉 )

Kommer knappast att blogga något imorgon så vill passa på att önska er alla en mysig lillajul och en trevlig första advent.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till lillajul

  1. Ninette skriver:

    Ser mysigt ut! Ha en skön lillajul!

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s