lillajulen del 2

Så kom den och lika hastigt gick den.

Det blev smått kaos här hos oss.

Maten som skulle vara färdig klockan fyra blev färdig lite före sex. Cilla blev hungrig och Cilla blev trött. Alexander låg i sängen under tre filtar, med en mössa och sockor i 39 graders feber. Sviterna efter dagens dos av cellgifter.

När maten äntligen blev klar gick det undan. Cilla hade fått sin mat lite tidigare och fick äta en liten russinask medan vi andra åt porterstek, potatis och smörstekta rotfrukter. Efter maten plockades allting undan i all hast och så var det dags för lillajultomten att klinga på dörren. Tomten hade slängt in en liten kass med klappar till Cilla gumman. Som tur är hon inte i år ännu medveten om några tomtar så väntandet blev inte långt. Hon öppnade kassen med klapparna och blev glad som en lärka. Ett litet paket med duplo legon gjorde henne salig.

Efter tomtens besök var det glögg och pepparkakor med mögelost premiär hos oss. Nu hade även Alexander ork att stiga upp och njuta med oss andra.

Vips var det dags för Cillas gröt ätning och pyjamas påklädning och plötsligt var vi tre stycken mindre här hemma.

Vi andra kollade på TV, åt pepparkakor osch ostar, drack vin och åt en megaskål fullproppad med godis. Riktigt mysigt hade vi det.

Cilla kom med spaden i högsta hugg..den var viktig..en tomte hade redan tidigare gett den åt henne. Mycket behändig nu då hon skall hjälpa till med att skyffla snö från trappan hemma i St:Karins.

PhotobucketPhotobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Trots yrandet hit och dit blev det nog en riktigt mysig lillajulsafton. Det mysigaste för mig var att ha alla mina kära omkring mig på en gång. Det händer int så ofta nuförtiden.

Annonser
Det här inlägget postades i Cecilia, Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till lillajulen del 2

 1. Charlotta skriver:

  Fina bilder igen en gång! Söta Cilla! Vad tycker Ebba om Cilla? Wincent tycker inte om Liam för tillfället, med Whoopi går de bättre 😉

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack 🙂 Hon tycker nog om Cilla. Hon blir alltid så glad då hon kommer och sen då allt har lugnat ner sig vill hon gärna vara i närheten av henne.

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s