den lilla materialisten..

…inom mig har gått het nu en tid.

Det gäller min födelsedag och den ultimata gåvan. Vad vill jag helst ha av allt utbud som finns därute i butikerna. Hur skall jag kunna veta att jag väljer rätt. Tankegången är mycket seriös för mig. Men den ger mig beslutsångest. Vill ju ha så ofantligt mycket.

Detta gäller gåvan jag får av min Mamma och mina syskon. 100 euro sammanlagt. Nu äntligen har jag kommit fram till ett beslut. Detta bara för att min nya handväska gick sönder efter några veckors användning och jag fick skicka den tillbaka utan att få en ny i retur.

Så…en handväska kom jag fram till att jag ville ha. Men en hurdan. Ville jag ha Marimekkos klassiska i senapsgult eller en Longchamp i svart eller brunt. Beslutsångest. Frågade Linda en dag då vi var på stan och Alexander en annan dag. Båda tyckte att en Longchamp skulle passa mig bäst. Då fick det bli en sån i svart. Vilken lycka att äntligen få det problemet löst.

(bilden lånad från nätet)

Tog tag i saken och började söka i diverse nätbutiker efter en dylik. Plötsligt dök det upp en nätbutik med ursprung i USA tror jag. Döm om min förvåning då en 120 euros väska kostade 51 euro och frakten var avgiftsfri. Naturligtvis beställde jag den därifrån.

Nu undrar jag bara…tänk om allt var humbug..tänk om dom bara tar emot pengarna…tänk om väskorna är piratkopior…men om allt är som det skall..kommer jag då att måsta betala en tullavgift???

Återstår att se..ingen är dock lyckligare än jag då jag får väskan i handen och allt visar sig vara okej.

Nu till det bästa…jag har ännu 50 euro kvar att spendera på vad jag vill.

Allt detta trots att det ännu är en god bit tills jag fyller år.

Tala om att vara girig.

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till den lilla materialisten..

 1. mammaspring skriver:

  Hoppas du slipper tull. Jag åkte på tull då jag köpte en väska från shopbop. Men leveransen var snabbare än om jag beställt ett paket från någon finsk affär med itella som budbärare 🙂

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Hoppas mest på att int allt är humbug…det om något sku harma. Det är ju så…man surfar hit och dit för att få den bäst servicen 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s