denna tisdag

Började med att jag åkte till Åbo för att föra Alexander till TYKS på labbprov. Han har haft en ihållande flunssa nu ända sen söndagen.

Efter det var det dags att vänta på resultat. Ett par timmar hade dom sagt att det skulle ta åt honom tills nån ringer. Hade int ätit någo morgonmål så vi åkte in till stan på kaffe. Tacka vet jag Louhi sånhärna gånger. Nog annars också, men speciellt då det är kallt.

Där satt vi sen på Aschans i några timmar och väntade. Ville int köra hem tillbaka ifall det skulle ha blivit en sjukhusfärd. Ingen ringde och pojken blev trött. Så jag körde honom hem till sig och fortsatte själv till Mylly. För även om Louhi är bäst är det ändå dyrt. I Mylly strosade jag sen omkring och försökte få ideér till julklappar. Klockan hann bli tre innan Alexander ringde och sa att allting var ok.

PhotobucketPhotobucket

På väg till bilen bongade jag några julgransprydnader. Stockmann kör på hjärtlinjen i år och det hänger hjärtan lite här och där.

Photobucket

Tänk om man skulle kunna vika åt sig dylika fina julgrans dekorationer.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

En sak som hör till dom absoluta måstena före julen är ett besök till Adalmiinan Helmi i Pemar. Tänkte att då hela dagen ändå hade gått åt till ingenting så varför int fortsätta på den linjen.

Redan ingången till ladan är stämningsfull värre, för att int tala om insidan. Vilka vackra saker där finns, blev helt tagen. Kunde dock tygla mitt habegär och kom hem med  endast två Maileg julgransprydnader. Är så fruktansvärt förtjust i alla Maileg greijer, skulle kunna ha tomtar i alla storlekar…likadant kaniner. Varför skall dom vara så ofantligt dyra. Nu fanns där också en massa Green Gate produkter. En annan favorit. Om jag nångång blir rik skall jag frossa i dessa produkter. Man kan ju alltid fantisera.

PhotobucketPhotobucket

Photobucket

Då jag kom hem åkte jag direkt till Systeri för att fota dom små barnena. Kajsulina har bett mig göra det nu i en vecka. Ringde nog före men ingen svarade och tänkte som så att vad sku dom nu ha annat för sig än att sitta hemma. Men tjii fick jag, hela familjen var på väg till Ingrids julfest. Fick fångat två tomteflickor på bild och så åkte jag hem. Får väl ta tag i fotandet nån annan dag.

Photobucket

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till denna tisdag

 1. Ninette skriver:

  Vilka härliga tomtetjejer! Fina bilder annars också, och fina papperstjärnor – såna borde man faktiskt fixa till julgranen!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Jooo..dom var ju så söta 🙂 Tack..du om nån skulle kunna vika så fina pappersstjärnor.

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s