en liten bit av jul…

….i vårt hus.

Jag lyckades uppfylla min ide´om att ha en krona och marituikkun på en silverbricka. Tycker det är stämningsfullt och passligt färggrannt. På kvistarna som jag omvandlat till julkvistar där det först hängde enbart vita hjärtan, hänger det numera även några ugglor. Till lillajulen fick jag en vacker hyacint av min tomtemamma. Mannen kom hem med en julklapp från jobbet. Ett utsirat ljus ala Maria Drockila. Är int nån anhängare av hennes ljus så där i allmänhet, men just dethär ljuset är onekligen mycket vackert.

PhotobucketPhotobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Annars gick självständigheten i sovandets tecken. Huset tystades ner av influenssa. Både jag och husbanden har fått oss en bobba. Han mera än jag. Jag kan ju det där med att sova annars också 😉 . Steg ivarjefall upp och kollade på balen på TV. Passade samtidigt på att njuta av glögg och pepparkakor med mögelost.

Igår agerade jag julgumma på kvällen. Tacka vet jag nätshopping. Men allt får man int på nätet så idag har jag sprungit en stund på stan.  Nu kan jag gott säga att jag har det mesta på det klara. Vilken lättnad.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till en liten bit av jul…

 1. Kamomilla skriver:

  Vad duktig du varit- men tråkigt med flunssa!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   ja du..dessa julklappar!!! Visst..som tur tror jag att jag kommer undan med blotta förskräckelsen 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s