tiden den går på många olika sätt

Den här veckans tidtabeller går och har gått enligt följande:

Sonen körs till TYKS,

jag går ett varv på stan,

äter morgonmål, som jag int har hunnit äta hemma. Vi stiger upp typ tie minuter innan vi skall starta. Det är snabba ryck här. Inga mascaror och ögonpennor här inte. Bra om jag hinner tvätta mig, sätta dödö och lite parfym. Vi är båda så himla tröga på morgonen.

Då klockan börjar bli ett söker jag mig till TYKS och så sitter jag där med honom på rummet. Han surfar fram och tillbaka mellan kanalerna på TV:n, sover för det mesta och är ganska så fåordig. Jag stickar och stickar och stickar. Varje gång en sköterska kommer in undrar jag vad hon tänker. Där sitter gumman och stickar dagarna i ända och sonen ligger tyst i sängen. Vad gör hon för nytta. Nåväl..så länge jag tror att jag gör nån nytta och så länge som jag får göra det..så känns det bra för mig.

Hela drippdroppandet tar från tietiden på morgonen till sjutiden på kvällen.

Efter det åker vi hem..för att igen börja på ny kula följande dag.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till tiden den går på många olika sätt

  1. Camilla skriver:

    ❤ Du finns där ❤ …….

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s