inte riktigt som i Strömsö

Så blir det sen då man håller på med många olika saker samtidigt. Kokar kålrötter, morötter och skalar potatis. Virkar. Kollar fb. Mosar kålrötter och morötter. Virkar. Kollar fb. Virkar. Virkar. Kollar fb. Mosar potatisen och fixar potatislådor. Virkar. Lagar kålrots- och morotslådor. Virkar. Kollar fb och virkar igen. Bara för att snabbt få den färdig så att jag kan visa den här på bloggen.

Vad jag har åstadkommit idag, alltså!

Ja då blev det int såhär…

(bilden lånad från Kauhavan kangasaitta)

….utan såhär…

DSC_0133

Hade en vision om en korg för Husbandens alla viktiga tillbehör som han plockar ur fickorna varje dag då han kommer hem. Har försökt med det ena och det andra, ingenting har fungerat i längden. Kanske en virkad korg sku göra susen, tänkte jag.

Tydligen kan jag int dethär med multitasking för nånstans på vägen smög det in flera fastamaskor än vad det skulle vara…hmpfffff#### . Mycket irriterande då man har gjort jobbet och märker att det int alls blev som det var meningen. Och att jag int märkte det på vägen fattar jag int heller. Var väl bara så inne i att få den färdig.

Varför jag valde grått..fattar jag int riktigt heller..kanske jag tänkte silver nånstans där på vägen. Men den där ser sannerligen lite udda ut.

Annars kan jag ännu kalla mig 40 plussare trots att jag fyllt år idag. Nästa gång är det slut med det. Åldersnoja…nääähhhh…

Blev uppvaktad med kaffe på säng, vacker sång och ett paket.

DSC_0108

Vad som var i paketet kunde jag gissa. Hade fått tre meddelanden på min telefon från Sonera dagen innan. Tervetuloa… Men en hurdan det visste jag inte..Nu ni..

DSC_0135

..nu behöver jag inte längre sitta ensam i arbetsrummet för att slösurfa..ja..jag behöver int vara hemma alls. Härligt.

Linda kom på kvällen med en födisgåva som jag hade önskat mig…så..

DSC_0138

..nu har jag lyssnat på min nya favorit julskiva. Jättebra.

Lådorna då…ja..dom blev som dom brukar..återstår att se vad dom smakar på julafton.

DSC_0127

Nu ännu några julklappar som bör paketeras och sen i säng.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mat, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till inte riktigt som i Strömsö

 1. Lena skriver:

  Grattis på födelsedagen Hanna! Hoppas du haft en riktigt bra dag. Kram! 🙂

  Gilla

 2. Helena skriver:

  Grattis till födelsedagen ! Inte är det ngt fel på din virkade korg , den är personlig bara och lådorna ser goda ut ! Lycka till med nya ”leksaken” , har en motsvarande som jag håller på att bekanta mig med . Som tur kommer det många ungdomar hem till julen så de kan instruera mig , teknikens underbarn 🙂

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack 🙂 Nå visst personlig är den väl kanske 😉 Tack..jooo..här behövs lite hjälp också 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s