den virkade korgen

Jaaa..den korgen som int riktigt blev som den skulle, fick en liten ansiktslyftning efter det att jag skrev inlägget om den. Såg på bilder av korgar och märkte att många hade knutit spets och vackra band runt dom. Då kom jag plötsligt ihåg min låda. Lådan som är full av olika sorters spetsar och band. Sen kom jag ihåg mina hjärtan som var tillbehör till hjärtarna jag sydde ifjol.

Vips passade hela korgen i sitt sammanhang på byrån i sovrummet. Kan dessutom säga att den är välanvänd. Äntligen har jag hittat en sak som sväljer alla husbandens tillbehör som han har i sina fickor varje dag.

korg 2

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt hem. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till den virkade korgen

 1. allt0r1nget skriver:

  Den blev fin! Skulle vara helt bra med en korg för gubbens saker eftersom de alltid ligger på köksbordet… Fast ännu värre är det med mina grejer, de ligger överallt 😉

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack 🙂 Nog är det ju lite så här också..men hur det nu är irriterar gubbens saker mera 😉

   Gilla

 2. Lena skriver:

  Jättesnygg!

  Gilla

 3. Camilla Eklund skriver:

  Riktig myspryl!

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s