vilken tur

Vilken tur jag hade då jag igår morse traskade ut på gården och tog några rimfrostiga foton. Sååå rimfrostigt var det nu inte, men känslan av det fanns där.

Senare på dagen började det slaska och idag har det ösregnat. Halt som tusan är det på vägar, trottoarer och gårdar.

Igår var en köra runt till Gigantten butikerna dag i jakt på en ny spis och för Linda en ny dator. Hade mer än gärna stannat hemma. För dessa elektronik shoppar tilltalar mig int alls. Men Uffen tyckte att jag nog skulle komma med, eftersom det ändå är jag i slutändan som använder spisen. Men i själva verket är det nog han som bättre kan fråga råd, förhandla och köpslå. Så jag undrar i mitt stilla sinne, varför jag inte hade kunnat få stanna hemma.

Hursomhaver borde jag hoppa i taket av glädje för det köptes en spis. En med induktionsplatta och varmluftsugn. Linda hoppade av glädje i taket då hon köpte en ny dator åt sig.

Idag hoppade jag i taket av glädje då Uffen, Linda och jag satte oss i bilen med kosan mot huvudstaden. Har länge drömt om att få åka dit. Att få besöka den bästaste outlet butiken som finns. En som säljer kläder, kläder som är supersnygga, kläder som de fakto för det mesta int alls går på mig. Så jag undrar sådär smått varför jag utsätter mig för detta. Hade två korgar fulla med kläder då jag gick in i provhytten och kom till slut ut med tre plagg. Tre stycken tröjor. Ingenting annat gick på mig. (materialisten i mig borde lugna ner sig lite och inse faktum, jag är big) .

Efter den butiken körde vi Linda in till centrum och åkte själva till Iittala och Pentik outletbutikerna. Köper man en ny spis med en ny sorts platta, går det int att använda vissa av dom befintliga kastrullerna och stekpannorna. Så vi kom hem med två stekpannor, en stor wok-aktig och en liten plättpanna. Samt årets jul Muminmugg.

Till slut åkte vi via Sello för att äta och sen hämtade vi Linda från en kompis och så åkte vi hem.

Otroligt men sant. Så sov jag gott nästan hela vägen hem. Kan en bilfärd gå fortare än så.

PhotobucketPhotobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ebba som snällt sitter bakom stängslet och väntar på Matte som går runt huset och fotar.

Photobucket

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till vilken tur

  1. Camilla Eklund skriver:

    Du har haft en fin dag 🙂 Än en gång fina foton och vilken härlig Ebba =) Kram!

    Gilla

  2. Kamomilla skriver:

    vackra bilder!

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s