nyårsaaftonen 2012 och nyårsdagen 2013

Vi hade den äran att vara bjudna till min bästaste kusinvitamin på nyårsaftonen. Vi och ett annat par. Kusinvitamins mans syster med pojkvän.

Som alltid då man är bjuden till någon man riktigt känner, som står en nära, blir också firandet lättsamt och varmt. Man kan helt enkelt slappna av och vara sig själv.

PhotobucketPhotobucket

Photobucket

Hos kusinvitamin får man den bästa maten. Helt enkelt jättegott. Till förrätt fick vi en len vitlökssoppa, till varmrätt ugnsbakade potatisar med vitlösks- eller pepparrotssmör och till det ännu skagenröra, gubbröra och en köttsås. Efterrätten var en smarrigt uppfriskande citron mousse. Dessutom så är hon en baddare på att göra vackra bordsdukningar, så även denna gång.

Photobucket

 Inget nyår utan nubben och snapsvisorna.

Photobucket

 Det nya året togs emot på deras trappa.

Efter det var intresset på ett helt annat håll en stund.

PhotobucketPhotobucket

Hos kusinvitamin fanns också denna underbara hund. Såå söt och snäll fast den var stor som ett hus. Våran gu´dotters pojväns hund Gemi.

Photobucket

 Kusinen kan detdär med inredning. Där samsas supermodernt med gammalt och något smått i lite traschig stil.

PhotobucketPhotobucket

Före vi ringde taxin hade vi hunnit med ordlekar och nattmat. Klockan hade plötsligt hoppat från tolvslaget till halv fyra på en minut. Tiden går fort då man har roligt.

Nyårsdagen gick åt att mysa på sängbottnet. Sova för min del. Väcktes av att min systeri ringde. Slumrade till en stund igen och väcktes åter av min Mamma. Mamman min bjöd helt ex tempore´oss alla på kaffe. Hann knappt laga mat och så var vi där. Kajuslina med sin familj och jag med största delen av min familj.

Stämningen blir helt härlig av dom små liven. Det dansades och det bråkades. Dom vuxna   var fördjupade antingen i boulagets historia eller i pargasiternas ”tidning”.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

En stolt blivande Gudmor 🙂

Photobucket

Kan ni nu snälla titta hitåt, kan ni le vackert, kan ni sitta ordentligt. Edith hejjjj…Ingrid snälla…Elin titta hitåt. Och så blir det bara pannkaka av allt ihop. Men sådär enskilt är dom ju dom sötaste bland dom söta.

Photobucket

Dit gick den första dagen av år 2013.

Snart tar vardagen vid. Nu resten av veckan sådär smått då Elin ännu är hemma från skolan. I nästa vecka är den här helt och hållet.

Hoppas det nya året skall bli ett lyckligt år. Ett år med mindre sjukdom, men mera energi, med mycket motion, med bra relationer och med mera tid för sånt som just nu har blivit åsidosatt av sjukdom och datormani. Mera handarbete och läsning av böcker.

Inga nyårslöften har jag gett, för jag vet att jag ändå int kan hålla dom. Men kan ju ha funderingar och sen se vart det barkar.

Till sist min Amaryllis som just nu håller på att blomma så vackert.

Photobucket

PS: vi fastnade faktiskt på bild vi också, jag och min äkta hälft på nyårsaftonen

Photobucket

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Familj, Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s