blåögd

Den som läser bloggen nu och då kommer kanske ihåg mitt inlägg om min födelsedagspresent som jag beställde för min Mammas pengar.

Jag beställde en Longchamp väska från en suspekt nätbutik.

Om jag hade varit klok och mindre girig hade jag förstått att det måst vara något lurt med den nätshoppen. Dom tog direkt pengarna, och det fick jag meddelande om..men inget meddelande om vad jag hade shoppat eller koden så att jag hade kunnat spåra paketets väg till posten o.s.v.

Till slut insåg jag efter att ha lugnat ner mig några dagar och efter att ha frågat barnena i huset att det nog var något lurt. Men jag visste int vad. Svaret kom dagen före julafton. Det kom ett paket på posten…från Kina 😳 …väskan var så fake som nånting bara kan vara. Dit rök 50 euro…fast egentligen inte..men 50 Euro för en väska som på gatan kanske skulle kosta 20..who knows.

Där fick jag mig en läxa..om nätbutiken verkar något så när konstig..beställ för guds skull ingenting därifrån.

Men nu..nu när det är REA överallt..gick jag en sväng via Marimekko butiken i stan. Såg väskan som var mitt andra alternativ då, nedsatt. Väskan som har varit borttagen ur sortimentet och int har funnits nånstans sen hösten. Ååååååhhhhhh…vad glad jag blev. Sen blev jag velig. Har jag råd?? Orange…modefluga??? Ingen dragked??? Skulle den bruna, som också var nedsatt, passa en ”mogen” kvinna bättre??? Gillar nog min gamla väska..behöver jag verkligen en ny???

Beslutsångest utan dess like.

Där gick jag och svansade..in i butiken..ser på handväskan ur alla håll och vinklar..pröva den på mig..hur ser den ut…ut ur butiken..ett varv runt köpcentret..tillbaka in..samma procedur..x-antal gånger.

Sen bara köpte jag den plötsligt!!!

cats m2

Så nu är den min..prislappen är borttagen..väskan är fylld till bristningsgränsen…ingen återvändo.

Nöjd???

Joooo..för tusan 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till blåögd

  1. greta skriver:

    Snygg till 1000! Fint val!

    Gilla

  2. kamomilla skriver:

    Alla gör vi våra misstag- men den här var snygg!!

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s