missoni

Nu har jag också en Missoni, om så bara från Lindex.

Det var i höstas Lindex lanserade en collection by Missoni. Före det hade jag int hört ett smack om det modehuset. Först var kläderna och assecoarerna helt hemska i min smak, men ju mer jag såg dom desto finare blev dom. Tyvärr, som så mycket annat, var storlekarna på kläderna inte gjorda för min kropp. Så det fick bli till det att jag varje gång då jag gick in på Lindex  beundrade dom och tafsade på dom.

På fredagen var jag ute efter en påse att sätta mina nycklar i. Så att allt är tillgängligt direkt i min nya väska. Hade föreställt mig en Marimekko, ni vet, dom där påsarna som finns i olika storlekar. Men i Mylly var dom int nedsatta och jag visste att dom var det i stan. Så jag bestämde mig för att vänta.

Men så gick jag in till Lindex..såg att Missoni kläderna var nedsatta till halva priset, dom få exemplar som fanns kvar. Då jag gick förbi assecoarerna såg jag att även dom var nedsatta, dock med bara 30 procent..men ändå. Så där stod jag igen och velade hit och dit. När jag såg att den var i äkta leder, slog jag till.

Så voila..den lilla nessesären  blev min nya plomssa och min gamla Mariemkko ”plomssa” blev påsen till mina nycklar.

cats missoni

Tyckte den senapsgula färgen var som gjord för min oranga väska 🙂

Lite färg kan väl int skada såhär till våren.

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s