ännu jul

Vi lever juletider ännu här i vårt hus. Kommer int ihåg när vi skulle ha haft julgranen inne såhär länge senast. Tänkte ännu i förra veckan att kanske en vecka till..det är ju så mysigt. Men nu är jag definitivt urled och trött på allt som bara har en anknytning till julen i vårt hus. Så i helgen slängs allting ut.

Photobucket

Annars vaknade jag idag med en ordentlig huvudvärk efter en otäck dröm.

Photobucket

Dagar som börjar på detta sätt brukar oftast int bli någo bra dagar. Men idag var undantaget som bekräftar regeln. Först var jag tvungen att stiga upp ur sänghalmen och föra Linda till jobbet, hennes bil strulade. Då jag kom hem såg jag isen. Inte till närmelsevis lika vackert som frost..men ändå.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Efter att ha gått omkring på gården och fotat, kom jag in för att lägga mig på soffan. Då ringde syrtsipumppa. Samtalet blev rätt så långt och plötsligt var klockan redan ett. Ringde tillbaka efter en stund och undrade om hon hade lust att komma på en caffe latte hem till mig. Men det hann hon inte med, däremot hann hon med en snabbvisit till stans cafe´ innan hon skulle hämta Edith från dagis. Så vi träffades där över en fastlagsbulle. Ingrid var med och hade blivit besviken då dom int hann komma till oss. Hon hade velat träffa Ebbasen.

Men ingen skada skedd. Hon kunde ju komma med mig hem. Det ville hon ju mer än gärna. Vi kom på att åka till tarjoustalo för hon ville köpa någo åt Ebba. Hon valde en liten rosa kanin. Hon var så viktig…sååå gulligt.

Då vi kom hem gav hon kaninen till Ebba. Som naturligtvis blev lycklig. Hade jag vetat hur det såg ut här hemma hade nog int hunden fått någo alls. Hon hade släpat kartonger som var i en kass över hela köksgolvet. Men int kunde jag ju säga nej till en överlycklig tös som ville göra Ebba glad.

Photobucket

 En miniatyr Kajsa (för såhär ser Mamma Kajsa ut då hon uppmanar sina barn att göra det ena eller det andra) ber Ebba göra någo och en hund som tittar undrande..att vadå 🙂

Photobucket

Efter drygt en timme körde jag en nöjd flicka hem.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till ännu jul

  1. gretaj skriver:

    Jag blir så glad när jag ser dem! 🙂

    Gilla

  2. Gun skriver:

    Tur att dagen blev bättre. Vilka fina bilder, och dom ser ut att trivas tillsammans.

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s