inspiration: noll

Igår städade vi ut julen äntligen. Men så var det ju tjugondag knut också. Det är fruktansvärt skönt. Allt det röda..borta.

Men nu..nu borde jag ju vara eld och lågor och vara inspirerad så in i vassen över att få ta fram lite annat pynt som jag satte bort före julen. Nya dukar på bordena, nya kuddöverdrag på dynorna, ljus, blommor….jaaa…vad som helst. Men hur? Det är frågan.  Vill ju ha lite omväxling. Vill int ha samma ljusstake på samma plats förevigt. Men vart skall jag sätta den då. Eller skall jag sätta fram den alls.

Mitt huvud är helt enkelt helt tomt.

Så idag har jag bara suttit i soffan och stickat och sett på ytorna som gapar tomma och försökt komma på något fiffigt och fint. För någo nytt tänker jag int köpa. Det skall bli fint med alla dom prylarna jag har här hemma.

Annars var jag fram och tillbaka med Ebbasen till Mustfinn.

Photobucket

Det var ju ett så fint väder..men hujedamej vad kallt. I synnerhet på stranden.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Annonser
Det här inlägget postades i Hundliv, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till inspiration: noll

 1. gretaj skriver:

  Jag undrar HUR många fina tavlor har du gjort av dina fina foton Johanna?
  Dem kunde du byta varje vecka för att få ”omväxling” 😉 Kram!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Du säger det du ;-)…har faktiskt gjort en tavla och gett bort en i julklapp åt systersonen. Kramisar 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s