ett försök

Har beundrat alla amigurumis som jag sett på diverse bloggar.

Nu plötsligt före Amos dop kom det upp amigurumi snuttefiltar på diverse bloggar. Tänkte genast att en sån skulle vara en rolig och personlig gåva förutom den egentliga gåvan åt honom.

Sagt och gjort. Sökte upp det lättaste huvudet jag kunde hitta på nätet. Det blev ett nallehuvud. Hade hemma Bambugarn som är mjukt och skönt och så satte jag igång. Men vet ni amigurumi är sannerligen inte lätt och i synnerhet för en som jag som inte tycker om att påta.

Den här gången blev det en snuttefilt..int så speciellt vacker..men ändå. Amos kan skatta sig lycklig för flera dylika lär det inte bli för min del.

DSC_0013 DSC_0022

Duktiga alla ni som lagar så fina amigurumisaker.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Handarbete, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till ett försök

 1. gretaj skriver:

  Den är så fantastisk fin!

  Gilla

 2. vandravidare skriver:

  Men den är ju så söt!

  Gilla

 3. kamomilla skriver:

  ”alla ni som lagar så fina”??? Du är ju en av dem!! Alltså jag skulle inte ens kunna göra ett öra!! Snälla du får inta vara så sträng med dig själv, du är duktig på så många plan. Jag säger det inte för att vara snäll- du ÄR duktig och kunnig. Jag har några fina tyghjärtan som bevis, och en fin blogg som jag gärna läser- med fantastiskt fina bilder. Du kan. Du är duktig både i handarbete och med kameran.

  DU KAN.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack för dom peppande orden. Blir så glad att du tycker så. Får väl bara börja tro på mig själv, då du en gång säger så 😉 😀

   Gilla

 4. Villaherbert skriver:

  Säg jag kan, jag är duktig tio gånger högt för dig själv några gånger/dag. För du är det. Filten är jättefin, Amos kan skatta sig lycklig för att han har en så duktig moster.

  Gilla

 5. Kajsa skriver:

  Hörru Hanna, den var så fin så fin! Och då det nu verkar som om Amos verkligen kommer att bli en snuttekille så kommer han att älska den! Instämmer dessutom med ovanstående skribenter, du måste tro på dig själv! För du kan!

  Gilla

 6. Lotta skriver:

  Jättefin ju!!
  Tack för att du vill vara med i min utlottning 🙂
  Lotta

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack 🙂 Skulle gärna köpa tidningen, men senast då jag fick mig till stan och akademen var den slut nr 1 alltså. Så hoppas, hoppas…att turen är på min sida :´-)

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s