en fotoutmaning…

…igen en gång.

Den här gången skulle vi leka inredningsfotografer. För att lyckas med detta skulle vi titta i inredningstidningar för att lite förstå vad vi skulle åstadkomma.

Detta var verkligen en utmaning, är skitdålig på att ta inredningsbilder. Men vad är inte utmaningar till för om inte för att lära sig.

DSC_0005

Var noga med att få hörnet rakt och försökte febrilt få byrån rak också. Men lyckades det ena så lyckades inte det andra. Så det här fick bli min bild i utmaningen.

Enligt responsen jag fick så var det bra att hörnet var rakt. Skulle jag ha sänkt stativet lite skulle jag ha fått byrån rakare men inte helt rakt. Har att göra med objektivet. Så nu vet jag det till nästa gång. Annars så fick jag beröm och det kändes bra.

Nu vet ni då hur ett hörn ser ut i vårt sovrum.

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till en fotoutmaning…

 1. elovena skriver:

  Jag tycker bilden är på nåt sätt harmonisk och tilltalande. Blått, brunt, neutrala ljusa färger. Skön gungstol. Själv kämpar jag ibland väldeliga med mina mini-interiörer, som är grymt svåra att få som man vill eftersom ibland varken kamera eller hand ryms ner där den borde… 😀 Och ljuset blir ibland så konstigt där inne i lillhuset.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack…joo blått är ju min favoritfärg och jag gillar furu, så. Det förstår jag man vill ju att det skall bli mysigt och det blir det bara om allting är nära varandra tycker jag. Tycker du lyckas sååå ofantligt bra med dina minihus, du är så duktig på det 🙂

   Gilla

 2. Helena skriver:

  Ser varmt och behagligt ut ! Gungstolen ser inbjudande ut och så är du helt trendig med stjärnpläden 🙂

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack…jo, nå pläden skulle jag ju ha kunnat sätta lite vackrare på gungstolen, den ser helt klumpig ut.

   Gilla

 3. kicki skriver:

  Ser hemtrevligt ut och färgerna tilltalar mig.

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s