risig..

…otillräcklig, svag, usel, osund, karaktärslös, eländig, sjuk…

Ja, så har jag känt mig den här veckan. Egentligen smått hela tiden. Men speciellt mycket redan från måndagen fast jag nog hade en trevlig dag, men orken var liksom borta. Orsaken var den att jag höll på att få flunssa på nytt. Den här gången en rejäl hosta och stegring. Dessutom tror jag att kursen som var jätte psykiskt betungande ännu gjorde sig påmind.

Jag har orkat absolut noll. Här hemma ser det ut som en bomb hade slagit ner. Känner mig usel eftersom jag skulle villa hjälpa Linda, som håller på att flytta, men har bara int orkat. Idag var jag till hennes nya lägenhet och tittade, tänkte att nu måst jag. Men kände mig svag och orkeslös och hade helst lagt mig ner.

Vet att det här går över, det blir bättre. Behöver bara få ta den tid det tar, för att det skall bli det.

DSC_0024

DSC_0037

DSC_0017

Det finns så mycket jag vill, men int orkar, hoppas mina nära förstår det.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till risig..

 1. vandris skriver:

  Du vet väl om att du är värdefull………kram från Vandris ♥

  Gilla

 2. Villaherbert skriver:

  Krya på dig, man behöver inte alltid orka. Fina foton, du är konstnärlig som får så fina bilder av utblommad amaryllis och tulpan.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Nej…man behöver ju int det..men då man aldrig riktigt orkar..då blir det jobbigt. Tack..dom är ju nog vackra om man vill se det vackra i nånting som är utblommat 🙂

   Gilla

 3. kamomilla skriver:

  Ibland måste man rå om sig själv, och när kroppen säger stopp är det bäst att lyssna. men jag är egentligen fel person att säga det där haha, för jag gör ju verkligen inte det själv…

  Gilla

 4. mor i skogen skriver:

  Kan trösta dej med att så länge du orkar blogga och skriva av dej så är det inte helt ”förkylt”! Vet nog hur du känner dej, men kämpa på, hur hopplöst det är känns. Tålamod, tålamod säger jag, som själv är en riktig håsakopp…
  Kram

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack 🙂 Jo, bloggandet är nog viktigt för mig, int bara genom att skriva av mig utan för att jag kan glömma all ångest och oro och bara vara ”här och nu”. Kramar

   Gilla

 5. Carola skriver:

  KRRAAAMM!! 🙂

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s