en jäkla hosta

Jag blir helt galen. Har haft denna hosta sen förra veckan nu och den verkar int att bli bättre. Jag hostar nästan lungorna ur mig och kisar samtidigt på mig en skvätt varje gång. Ni vet medelålders kvinnor och inkontinens.

Är en aningens fundersam över hur jag skall klara mig på ett 50 års kalas den här lördagen. Får välan gå på vessan stup i kvarten för at hålla blåsan så tom som möjligt och ha handväskan full med halspastiller.

Annars har jag barnvaktat Cillagumman nu i två dagar och skall göra det ännu imorgon på förmiddagen. Hon stackaren går genom det ena viruset efter det andra. Hoppeligen bygger hon upp sin motståndskraft nu så att hon klarar av dagiset bättre nästa vinter.

Vår fotoutmaning den här veckan var ”min passion”. Det är ingen tvekan om vad det är förutom fotograferandet. Skor och handväskor. Det finns alltid rum för flera.

DSC_0146

En ganska surrealistisk bild eftersom den är redigerad ganska grovt med starka kontraster. Egentligen ville jag ha den såhär eftersom det är en tre-årings prinsesskor, skor ur en sagovärld med andra ord.

Tog även och bidrog med en till inredningsbild bara på skoj.

DSC_0006

En liten kuriosa om statyn på byrån. Jag är en jätte otacksam typ att köpa gåvor till och det är min syster också. Hon fick den här statyn i julklapp av min Mamma och jag fick en lykta. Båda var vi missnöjda, så vi bytte. Nu är jag hur nöjd som helst. Fy skäms, tänker ni nu, med all rätt.

Annonser
Det här inlägget postades i Cecilia, Familj, Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till en jäkla hosta

 1. kamomilla skriver:

  Mörk choklad lär ska hjälpa mot hosta.. men usch vad jobbigt, hosta är hemskt! minns att sonen en gång hostade 6 veckor i ett sträck-då var goda råd dyra minsann.. De där bobborna får du ju av barnbarnen , det är helt klart, men det är väl värt det!?! 🙂 Tänk vad skönt för dem att du finns- och vilken lättnad för en mamma o pappa att veta vad man ska göra om barnet blir sjukt. Lite jobbigt väl nog, nu när Alexander kanske inte ska utsättas för så mycket bobbor?

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Hosta är nog jobbigt! Dottern min har hostat nu i, jaaa..jag vet int hur länge. Först fick hon en antibiotikakur som int hjälpte och nu är hon på andra..hoppas den har gjort susen. Jo..så är det väl..men visst kan dom komma från omgivningen i övrigt också. Överallt där man rör sig. Jo det är nog så roligt att få vara med Cillagumman..hon blir bara roligare och roligare att umgås med ju äldre hon blir. Verkligen en lättnad att man har nån som finns till, det tyckte jag när våra barn var små och sjuka och alltid hade möjlighet att vara hos sin Fammo och Faffa.
   Det är just det…han borde hålla sig frisk nu…han opereras på fredagen. Hosta och ett sånt sår på magen är nog ingen bra kombo.

   Gilla

 2. Helena skriver:

  Besvärligt med hosta och allt den för med sig 😦
  Fina foton ! Tänk vad statyetten passar bra just där 🙂

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Säg int annat….hade faktiskt kollat in den då jag har besökt butiken flera gånger…och så fick systran min den. Vilken tur för mig att hon int gillade den 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s