nu är det över

Nu är Alexander opererad.

Dagen har varit lång för alla hans nära och kära. Telefonen har ringt stup i kvarten…nå..har du hört någo. Och int hade jag. Förrän jag klockan femtiden själv ringde till sjukhuset för att fråga om han har kommit tillbaka till avdelningen. Just då var dom på väg för att söka honom från uppvakningsrummet.

Själv ringde han helt groggiger en stund efter det och sa att kom nu. Desto mera fick han int ur sig.

Enligt sköterskan hade operationen gått bra. Fem provbitar skickades till patologen. Tre veckor tar det för att få svar, men skall man tro på läkaren borde det int finnas skäl för oro. Som alltid vill man ändå ha det svart på vitt förrän man kan dra en suck av lättnad.

Åkte direkt till TYKS efter att Alexander hade ringt. Där låg han så sårbar i sängen omringad av en massa slangar och sov. Satte handen på hans kind för att han skulle veta att jag var där. Bort med handen…grymtade han. Han är precis som jag..vill inte bli rörd då han har smärtor. Någo desto mera fick man int ur honom idag..men tror nog han uppskattade att vi var där. Den som åtminstone uppskattades var flickvännen Lena.

Är evigt tacksam att hon finns i hans liv just nu och att hon har funnits vid hans sida ända från början. Hon har sannerligen inte haft det lätt. Hon har fått lära sig att leva med en helt annan person än den hon blev kär i. Kanske en bra men hård skola för ett förälskat par.

DSC_0110

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till nu är det över

 1. greta skriver:

  Jätte Kram! Det finns så mycket gråt i mina ögon, som en 3½ åring sa, och torkar en tår. Så vackert skrivet mor och fästmön Lena.

  Gilla

 2. Camilla skriver:

  KRAMIZ……Jag finns på din axel ❤

  Gilla

 3. vandravidare skriver:

  Kram!

  Gilla

 4. Villaherbert skriver:

  Styrkekramar till er alla, ni finns i mina tankar. Ge Lena en extra kram, hon verkar stark och älskar verkligen din son.

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s