från en rolig kväll till en inte så rolig dag

Igår kväll firade min bästaste väninna sin ”27”-års dag med middag på Kellariavintolat i Åbo. Hon hade samlat närmaste släkten och sina bästa vänner, till en för henne oförglömlig kväll.

Vi åt himmelskt gott. Vi fick höra fina tal, tal som berörde och tal som var roliga. Vi fick följa med Monikas resa från det att hon föddes till den hon är idag. Uffen fick den äran att hålla tack-talet till värdinnan eftersom han var hennes bordskavaljer. Även han lyckades hålla ett fint tack tal, som berörde åtminstone mig. Verkligen en överraskning. Han kan min man 🙂 .

Efter restaurangbesöket väntade en buss på oss och festen fortsatte hemma hos födelsedagsbarnet. Det hölls några roliga lekar och efter det var det fri samvaro i en riktigt trevlig och intim atmosfär.

Ja så rolig var det att vi faktiskt inte var hemma förrän klockan fyra idag morse 🙂

Så ett stort TACK min bästaste väninna för en härlig kväll.

Idag sen igen har det inte varit nån hejsan dag alls. Åkte till TYKS för att träffa Alexander och fick veta att han mådde dåligt och hade spytt några gånger. Spyendet fortsatte hela dagen, ända till ungefär halv sju-tiden då sköterskorna ringde läkaren för att få slut på eländet. Han fick några sprutor och efter det mådde han bättre. Visste att en så här stor operation skulle ta på hans krafter men var ändå int riktigt förberedd på hur mycket. När man har sett honom dom här två dagarna kan man int föreställa sig att han skall hem om typ tre dagar.

En ljuspunkt fick jag i varjefall då jag sa hejdå åt honom ikväll. Han bad att få fjärrkontrollen i handen. Han som har varit helt ljuskänslig och int har haft en tanke på TV:n i två dagar.  Så nog går det framåt….men tre dagar…I wonder!

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till från en rolig kväll till en inte så rolig dag

  1. greta skriver:

    Glädje och sorg/ oro, de vandra tillsammans…Krafter Hanna!

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s