strand besök

Det är sportlov här i södra finland den här veckan.

Sportlov har inneburit för mina barn i tur och ordning att vara ledare på församlingens läger. Nu är det Elins tur. Hon skall vara ledare på det ena av två läger i Koupo, församlingens lägergård.

Koupo ligger ett stenkast från Mustfinn. Tog Ebbasen med mig då jag förde henne dit, just med tanke på Mustfinn. Tänkte att där får hon passligt motion av att hoppa i snön fram och tillbaka och jag får en stund i den tysta och terpeutiska naturen.

 photo DSC_0061_zps45253409.jpg photo DSC_0095_zpsa6302dd6.jpg

Vet int vad det beror på men oberoende av årstid har jag nog tammetuttingen nån annan med mig på stranden. Idag var det en fiskare som var på väg ut på isen. Hann igen bli lite frustrerad innan jag insåg att jag nog int kommer att se röken av honom, vilket jag int heller gjorde.

 photo DSC_0097_zps7e2bca4b.jpg

 På stranden var det så vackert och fridfullt. Helt vinstilla men disigt. Allt liksom gick in i varandra. Himlen, snön och isen. Vid stranden var det en remsa som var helt isfri. Gränsen mellan vattnet och isen…sååå vackert.

 photo DSC_00982_zps6b6b4e10.jpg photo DSC_0132_zpsc3340133.jpg

 photo DSC_0165_zps41a81b7d.jpg

 photo DSC_0170_zpscfc32037.jpg

 photo DSC_0183_zps74620a17.jpg

 photo DSC_0194_zps2539035d.jpg

Annars så tillbringade jag resten av dagen på sjukhuset, förutom några timmar då jag åkte till stan för att låta Alexander och Lena vara ensamma en stund.

Idag då jag kom dit var han piggare, så vi går mot bättre tider. Ännu ville han mest vara tyst och sova, men han kunde i varjefall själv svänga sig från rygg till sidan och tillbaka. Upp och gå hade han också varit på förmiddagen ända från sängen till dörren.

Min Mamma och Kajsa var och hälsade på honom en stund innan besökstiden var slut. Vi fick underhålla varandra medan Alexander lyssnade med ögona fast. Kanske det gav honom lite omväxling i tillvaron. Man kan ju alltid inbilla sig det.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till strand besök

  1. Helena skriver:

    Sagolikt fina vinterbilder ! Kan tänka mig att där var rofyllt.
    Fint att höra att sonen sakteliga återhämtar sig !

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s