sjukhustiden är slut

Så vart den sjukhustiden förbi. Inte trodde jag det på måndagen då han ännu bara låg i sängen som en avtuppad höna. Igår fick Alexander redan fast föda och han slapp alla slangar. Igår hade han besök utan dess like..det kom pojkar på pojkar och till slut Uffens bror med fru och Fredrik. Efter det var han nog rejält slut. Idag slipper han hem vilket han ser fram emot. Bara det att få komma hem till sin egen säng och sitt egna lugn och ro  gör honom glad.

Jag i min tur fick plötsligt igår en snuva helt out of nowhere. Har gått med en ihärdig hosta nu i flera veckor och nu kom då snuvan. Dessutom så blev hostan så fruktansvärt irriterande och det bara pep i min hals då jag la mig ner. Så jag beställde tid till läkaren. Hade mera hostan och rossligheten i mina tankar än bihålorna, som det visade sig att vara. Så jag fick en antibiotikakur. Till hostan tyckte läkaren att honungsvatten skulle göra susen. Ingen hostmedicin alltså, är tillräckligt drogad som det är 😉

Igår kväll fick jag feber. Så nu blev det inget hämtande av Alexander från sjukhuset idag. Det får Pappan sköta om. Nu blir det då Lena som blir hans sköterska en tid framöver. Gossen vägrade att komma hem till mamma 😦 . Fast kanske det är så det skall vara då man blir vuxen. Då vill man int ha nån mamma i knutarna som har sig om allting och ingenting. Egentligen är det kanske bäst för oss båda.

Just nu känner jag mig ganska vissen. Men hoppas att antibiotikakuren skall göra sitt så småningom.

DSC_0036

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till sjukhustiden är slut

  1. Villaherbert skriver:

    Vilken lycka att det går åt rätt håll. Det är lite svårt för oss mammor att inse att våra barn är vuxna och klarar sig utan oss. 🙂
    Te på ingefära är bra mot hosta, skiva lite färsk ingefära i tunna skivor, häll på kokhett vatten, låt stå en stund och sila, Avnjutes med en klick honung.

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s