sjukstugan

Ojs då, vad sjuk jag blev plötsligt. Vet int när jag sku ha haft 39 graders feber. Har int orkat göra något annat än ligga i sängen. Har int orkat ens läsa nån bok eller kolla på TV. Har haft telefonen som sällskap men den också har varit ganska orörd.

Blir så galen då jag skriver något med den, så via den uppdateras nog ingen blogg. Antingen är mina fingrar för tjocka eller också korrigerar den ord som den tycker att int betyder något. Har märkt att varje int jag skriver blir till ont…frustrerande värre.

Facebook är absolut int detsamma via telefonen som via datorn. Det finns mycket jag missar..eller så kan jag int..vem vet. Missar och missar..int är FB hela världen, men när man ligger där på sängbottnet och det finns lite ork..då skulle man gärna villa få lite yttre stimuleringar åtminstone en stund nångång.

Nåväl..det är tredje dagen för min antibiotikakur så nog skall det välan börja hjälpa. Det värsta är att jag borde vara pigg som en lärka ikväll eller senast imorgon. Linda flyttar och hon behöver hjälp. Känner mig rutten om jag int orkar vara till någon nytta. Dett är sååå typiskt!!

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till sjukstugan

 1. Villaherbert skriver:

  Krya på dig, och hålls i sängen, för förkylning ger fortare med sig om man vilar. Jag vet nog att det blir långtråkigt men tänk va roligt det blir att bli frisk.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack…just nu orkar jag int just annat än hgålla mig i sängen och hoppas på att snabbt bli frisk 🙂

   Gilla

 2. gretaj skriver:

  Krya på dig nu Johanna! Det enda den sjuke önskar är att bli frisk,
  och när man är frisk tar man det så förgivet.

  Gilla

 3. Helena skriver:

  Är på många sätt nöjd med min ifån men att uppdatera FB , skriva mail m.m på den , är inget vidare. Tycker inte jag har tjocka fingrar men ändå blir det allt som oftast bokstaven bredvid . Ovana kanske …
  Vila nu i lugn o ro , snart är du på benen 🙂

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Det är just det…ovana 🙂
   Hoppas verkligen att jag snart är det, det går smått på nerverna :-/

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s