förstå sig nu på det…

….utan att få dåligt samvete.

Förstår mig int på denna superman/människa attityd som min kära man har. Det är helt enkelt en svaghet att vara sjuk och att informera om saken är helt förkastligt. Hur SJUKT är int det.

Förstod genast på fredag kvällen då han kom hem från Linda att allting inte stod rätt till. Man lär sig efter nästan 30 år som gifta att läsa den andra.

Igår var han då och flyttade Linda med Fredrik, Michaela o Elin från tidigt på morgonen till sena kvällen. När dom kom hem hit sa Linda att Pappa nog int heller är frisk. Dom fick allt flyttat utom bykmaskinen som blev till idag.

Imorse bad jag Uffen ta febern. Mmmmnnneeeeejjjjjjjj…..!!!!!! Så typiskt. Jag höll en predikan en stund o då visade det sig att han visst  hade mätt febern i morse. Nå, fråga jag…lite stegring svara han…okejjj, hur mycket?….38,7 fick jag till svar.

Just, då har jag legat i sängen helt frisk med 37,8 till kvällen medan  dom andra jobbat häcken av sig igår med flytten.

Idag satt han färdig klädd, ready to go, då Linda o Fredrik kom för att hämta  honom :-S . Berättade om febern för dom. Som tur är dom kloka ungdomar och som tur lyssnar han på dom. Han tog snällt av sig kläderna o la sig på soffan.

FATTA!!!!!????

Hmpffffff######

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till förstå sig nu på det…

 1. kamomilla skriver:

  Nå hmm, alla känner av det på olika vis. MIn man som aldrig får feber är ”döende” vid 37,2..

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Men det är just det…sååå gör ”alla andras män”, från vilken planet kommer min??? Int för att det alernativet är så roligt det heller, men kanske dom förstår bättre sen då vi är sjuka.

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s