ett sjukt barnbarn..

…betyder en barnvaktande Fammo, bara det passar.

Den här gången hade Cillagumman magsjuka. Hon spydde en natt, var frisk på dagen och spydde igen följande natt. Första dagen då jag barnvaktade var hon verkligen pipi, hon ville helst sitta och titta på Nonno…Emil i Lönneberga på Cilla språk. Maten smakade int alls.

Igår passade det för mig bara att vara barnvakt några timmar på eftermiddagen. Det var en helt annan Cilla som jag umgicks med då. Det var hålligång mest hela tiden. Några gånger la hon sig på soffan eller i sin sovpåse. Kanske mest för att det var roligt att ligga där.

Medan jag barnvaktade började jag känna mig lite konstig. Sådär lätt illamående, svettig och svag. Inte så konstigt för senare på kvällen var det jag som satt med huvudet i vessabyttan. Hujedamej…den värsta av alla sjukor, magsjukan hade drabbat även mig. Detta trots att jag hade sagt åt Systran min att jag int brukar få magsjuka. Vet int när jag skulle ha haft det sist.

Nå nu är det över förutom lite knip i magen.

Får se hur länge hon är frisk den här gången. Såhär är det första året då man är på dagis. Man måste få alla bobbor för att få motståndskraft. I nästa år kommer sjukdagarna säkert att vara färre, får vi hoppas.

cats cilla

Annonser
Det här inlägget postades i Cecilia, Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till ett sjukt barnbarn..

  1. gretaj skriver:

    När man är sjuk är man trött 😦 Tycker mig se att farmor har ”kojat” till det ❤

    Gilla

  2. Helena skriver:

    Vad hon är söt ! Väntar just på lilla E , fammo och faffa skall vara barnvakt i kväll 🙂

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s