mera snö

Det vet man ju att det kommer snö just då man börjar hoppas på våren. Vi lever ju i en vårmånad nu, så vad vore mera logiskt än att våren skulle vara här.  Nu undrar jag bara, är det här nu takatalvi..eller har vi den framför oss ännu.

Plötsligt idag då jag kom hem från stan fick jag ett infall. Jag bara måste till Bläsnäs stranden. Hade kameran med mig för att jag hade tänkt åka till klosterbacken och fota då jag ändå var i stan. Men det snöade för mycket. Vill ha vackra klara bilder därifrån. Så jag åkte till ett snöslaskigt bläsnäs istället. Där fanns det snö minsann och ingen hade varit där och gått före mig.  Dit plumsade jag i snön utan mössa, utan handskar och med mina bästa stövlar. Gick ett varv runt en udde. Kan int fatta varför. Det var grått, det var trist, det var vått och det var kallt.

 photo DSC_0018_zpscd40004f.jpg photo DSC_0012_zpsf3d235ad.jpg

 photo DSC_0006_zpsbea4bb93.jpg

Nu hoppas jag verkligen på lite vårigare väder.

För att pigga upp mitt deppaduiga jag, och få lite positiv energi köpte jag hem tulpaner åt mig. För vem gör det annars om int man själv.

 photo DSC_0032_zpsaadc6eda.jpg photo DSC_0035_zps919791d4.jpg

 photo DSC_0042_zps32ec9b5b.jpg

Har ju planer på en fotovägg. Nu har jag en bra början. Har köpt fina Gallerix ramar från Tiimari för köp tre betala fem euro. Och då var det ingen skillnad hur stora dom var. Det är ett erbjudande som man absolut inte kan ignorera.

 photo DSC_0029_zps74384637.jpg

Nu gäller det då bara att hitta fina och passande foton att sätta i dom och naturligtvis hitta platsen där dom skall hänga.

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till mera snö

  1. kamomilla skriver:

    Fina bilder fick du i kylan i varje fall!
    Fotovägg låter skoj!!

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s