vårfint

Fint och fint, allt är relativt. Men har nu försökt göra det lite våraktigare och färggladare i vårat vardagsrum. Hos mig går det enligt principen, man tager vad man haver plus att jag eventuellt köper någo nya inredningsdetaljer, för det mesta kuddar och blommor.

Har oftast en vision hur jag vill ha det och med vilka färger. Försöker naturligtvis få det att passa in i resten av vår inredning, som nu int är i det modernaste laget, men vad gör man, man kan ju int få allt.

Då jag får nån ide´ är den i mitt huvud tills jag fått det uträttat. Nu var det kuddar. Varje gång jag har varit till nån butik är det det enda jag har hållit utkik efter. Billiga kuddar. Tilltalande kuddar. Kuddar som passar in.  Kuddar och kuddar..nu pratar jag nog egentligen om kuddfodral.

Från IKEA köpte jag två för några dagar sen och igår köpte jag några från Finlaysons  outlet avdelning. Av misstag ramlade jag över ett kuddfodral på pentik som var nedsatt för att det var färgfel på det, färgfel som jag då int kunde se. Och så plötsligt var min samling komplett.

Är faktiskt riktigt nöjd. Rummet blev våraktigt, piggt och färgglatt. Det behövs int sååå mycket för att få till stånd en liten förändring.

 photo varingr_zps6e45090a.jpg

 Efter mitt strykande av dukar, dammtorkande, byte av prydnadssaker var jag totalt svettig. Då lagade jag åt mig en latte macciato och satt mig i soffan med nyaste numret av avotakka.

 photo DSC_0051_zps0238d933.jpg

 Köpte den idag. Den var speciellt attraktiv eftersom jag visste att Camilla med bloggen I Lilla Kamomillas Villa hade ett reportage med i tidningen. Ett reportage om ett färggrannt hem. Just nu helt i min smak.

 photo DSC_0053_zps01a1bb33.jpg

Jag bara beundrar dessa människor som är sådär härligt bohemiska. Som har hem där färger man aldrig trodde skulle passa ihop gör det bättre än bra. Där hela inredningen är en samling av udda möbler och föremål. Sååå jätte personligt. Verkligen ett hem fyllt av positiv energi.

Till sist ännu en bild på mina tulpaner. Vet int vad jag gör med dom för nu är dom just så gott som döda och då har jag ändå skurit av stjälkarna och bytt vatten några gånger.

 photo DSC_00252_zps5d7b87c1.jpg

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till vårfint

  1. gretaj skriver:

    Jag beundrar dig att du mitt i allt ÄR det vår hos er! Jag vill också 🙂
    Heja Hanna! Å dina foton… 😀

    Gilla

  2. Så fint med lyktorna i alla färger! Hoppas du får en fin helg!

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s