när det våras…

..kommer jag till dig med tulpaner från Amsterdam..

Så kändes det igår då jag råkade få två buketter tulpaner. Två exakt likadana, en från en bästaste vän och en från min man. Vad är sannolikheten, liksom.

Nå mycket låg..det visade sig nämnligen att dom båda hade varit i samma affär samtidigt. Ena hade stått och valt tulpaner åt mig och den andra hade kommit i samma ärende. Så dom slog sina kloka huvuden ihop och voila…

tlpaner

..20 stycken lika fina tulpaner i en vas.

Har flyttat runt lite saker i köket. Blev trött på att alltid se samma saker på samma platser. Ville förnya lite. Få omväxling. Så jag flyttade alla mina glasbyttor från en hylla till ett vintrinskåp. På vitrinskåpet hade jag förut en massa små Arabia byttor och allt såg så plottrigt ut.

Nu är jag nöjd.

DSC_0019

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till när det våras…

 1. Camilla skriver:

  Tulpaner is the best…….köpte oxo åt min 82-åriga mamma i dag……och hon blev så glad 🙂

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Visst är dom..behövs nu denhär tiden då våren int tycks komma. Förstår att hon blev glad 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s