turkost..

..vårfint, påskigt, energirikt..

Simsalabim så blev det turkost bara värre i vår soffhörna.

DSC_0003

DSC_0012

DSC_0019 (2)

Är faktiskt jättenöjd med kuddarna jag köpte för en tid sen. Dom ger mig vårkänslor bara värre. Likaså alla marimekkotuikkuna i sköna karamellfärger. Den turkosa glasskålen är helt enkelt pricken över i.

Plötsligt kom det en bit av påsken in i vårt hem. Tog fram påskäggena jag köpte förra året på hantverksmässan och la till dom nya som jag köpte igår. Blev en trevlig liten hög av färggranna keramikägg.

DSC_0030

DSC_0037

På ytterdörren hänger nu kransen jag köpte igår. Även den färgglad, påskaktig och våraktig. Helt i min smak.

DSC_0042

Detta blev nu ett skrytinlägg utan dess like. Men int kan man ju gå omkring och säga hur fult allting är som man har köpt, varför hade man då köpt det. Visst är det även bra om man kan finna en snutt av positiv energi i sitt hem, som i mitt hem just nu betyder allt det färggranna som jag har omgett mig med.

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till turkost..

 1. Villaherbert skriver:

  Va fint det blev. Borde man kanske börja pynta till påsk, måste åtminstone köpa gula ljus och kanske några chokladägg ifall det kommer några kärringar på besök.

  Gilla

 2. Camilla skriver:

  Du kan det där med inredning du 🙂

  Gilla

 3. Kamomilla skriver:

  Det var väl inget skryt? Klart man ska vara nöjd med det man köpt ocb med gott samvete 🙂

  Gilla

 4. elovena skriver:

  Int låter det alls som nåt skryt, det låter som en nöjd fru som gläds över de små tingen! Bra så, berätta och visa oss för det inspirerar. Och dina foton skulle platsa i vilket inredningsmagasin som helst. 🙂 Kram!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack, grötis 🙂 Det är ju roligt om du tycker att jag kan inspirera dig. Och mina inredningsfoton…näääeeee….int så bra. Kramisar 🙂

   Gilla

 5. Juanita skriver:

  Härligt! Vad glad jag blir av alla glada, fina vårfärger!
  Nu vill jag oxå ha vår hemma! 🙂 kramis

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s