påsktider

Det börjar närma sig. Påskhelgen är nästa veckoslut. Då brukar vi vara vana att få besök av påskhäxor på påsklördagen. I år kommer påskhäxorna, ja dom som brukar besöka oss, att åka till Åland. På Åland har dom inte häxandet som tradition. Därför fick vi idag istället besök av två söta häxor. Egentligen int så ovanligt för på finskt håll springer påskhäxorna just idag.

 photo cats-2_zps7a18a0f5.jpg

 photo aumlgg_zps7b86cd29.jpg

 photo ingrid_zps787c5fa5.jpg

 photo DSC_0033_zpsafcb9696.jpg photo DSC_0040_zps78773537.jpg

Det är naturligtvis systran mins små gullungar som brukar vara och häxa hos oss. Nu hade det blivit ett himla liv då dom fick veta att det int kommer att bli något påskhäxande på Åland så mamman i huset fick ta till en nödlösning. Allt för att hålla flickorna glada och nöjda. Glada och nöjda var precis vad dom var. Och ännu mer glada blev dom då dom fick några ägg i sina kaffepannor.

Systran min med man körde omkring med flickorna till dom närmaste släktingarna. Naturligtvis var också den yngsta medlemmen med, men han sov snällt i bilen.

 photo laureacuten_zps0226adca.jpg

 photo DSC_0071_zps372b0292.jpg

 B.t.w fyllde Kajsa år igår. Hon fyllde 35 år, vilket för mig är aningens konstigt. Har svårt att föreställa mig henne som så ”gammal” . Hon är 14 år yngre än jag och för mig kommer hon alltid att vara ung, hur gammal hon än blir.

Påskhäxandet räckte int så länge. Snabbt satte dom sig i bilen och åkte iväg till följande ställe. Efter sig lämnade dom en påskhälsning i form av påskkort. Tillsammans fick vi ett påskkort av dom var. Uffen fick ett extra, som Edith hade gjort bara åt honom.

 photo DSC_0073_zpsafeb0881.jpg photo DSC_0080_zpse0edd920.jpg

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till påsktider

  1. Villaherbert skriver:

    Vilka söta häxor och vilka förstående föräldrar. Ha en trevlig påskvecka och kom ihåg att umgås är viktigare än att ha bort alla dammtussar.

    Gilla

  2. Kajsa skriver:

    Voj herrijee vad fina foton på mina häxor 🙂 Å herrijee så Ingrid ser ut som en ”riktig häxa” med sin tandlösa mun och hängiga hållning 🙂

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s