droppar

Vaknade egentligen ganska tidigt idag. Började läsa en bok jag håller på att läsa. Hur det nu var blev ögonlockena tunga som bly och jag somnade med boken i handen, för att vakna på nytt halv tolvtiden då telefonen ringde.

Låg sen där i sängen en stund efter samtalet och tittade i taket. Nu borde jag då göra något. Sängkläderna borde nödvändigtvis bytas och hunden borde definitivt ut, likaså jag. Men orka!!!

Jag kom upp ur sängen, jag plockade bort lakana och satte täckena och dynorna ut och vädras.

Sen var det utelvistelsen som gnagde i ryggen. Vart, var frågan. Vädret var vackert och det har fortfarande varit kallt så jag bestämde mig för isen. Tog den lättaste utvägen. Ebba fick springa omkring och jag tog det lugnt. Gick bara en liten bit ut på isen. Efter att hon hade sprungit en stund var hon trött och gick där precis vid mig hela tiden. Då slängde jag min vante, för att leka sök och hämta, men det går ju int med våran Ebba. Hon söker nog men hon hämtar ingenting tillbaka. Vanten var mjuk och god. Sen började jag slänga omkring godis. Då blev det fart på henne för hon såg int var dom kom ner, så hon sökte och sökte. Det var den motionen.

 photo DSC_0054_zps965b044c.jpg photo DSC_0029_zps8840b9ea.jpg photo DSC_00372_zps884bd5ea.jpg

 photo DSC_00402_zpsda30d30a.jpg

 photo DSC_00492_zpsce57c020.jpg

 photo DSC_0024_zpsd2716f7e.jpg photo DSC_0081_zps2b567c83.jpg

Då jag kom hem kändes värmen på vår gård. Har jag sagt att det droppar?? Bara älskar vattendroppar och känslan av då allting smälter. Speciellt i år då våren har låtit vänta på sig. Hoppas innerligt på många varma soliga dagar framöver. Nån takatalvi behövs int längre, har vi int haft det tillräckligt nu redan.

 photo DSC_0114_zps4e0a74c3.jpg

 photo DSC_0194_zps173f1409.jpg

 photo DSC_0178_zps9527f254.jpg

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till droppar

  1. kamomilla skriver:

    Verklig vårkänsla!

    Gilla

  2. Villaherbert skriver:

    Fina bilder som vanligt, tycker man ser våren i luften.

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s