Påsken

Påsken hör inte till mina favorit högtider.

För mig är den egentligen bara en lång helg. Antagligen för att den är förknippad med en massa måsten och dåligt samvete. Dåligt samvete för att jag int orkar. Släktingar borde bjudas på mat eller kaffe, släktingar som blev objudna under julhelgerna. Hemmet borde vara storstädat och påskpyntat. Påskpyntandet som man egentligen bara gör för dessa fyra dagar. Känns så förfärligt onödigt att plocka fram en massa för att igen plocka bort en massa.

Har i varjefall idag fått  vessorna städade och hemmet dammsuget. Dessutom har jag nog påskpyntat, men ytterst minimalt.

Tog fram mina tygpåskägg som jag sydde ifjol och hängde dom på mina ”all around the year” kvistar. Tog fram ett påskägg som egentligen är en skål som jag brukar fylla med Pandas mini-mint chokladägg. Förutom detta har jag ju påskäggena jag köpte på hantverksmässan framme. That´s it.

 photo DSC_0229_zpsccb41732.jpg photo DSC_0218_zps698fc3cf.jpg photo DSC_0221_zpsffe13c28.jpg

Påsken för oss har nu i flera års tid betytt att nån av familjemedlemmarna reser till Danmark på Rödstätte Cup. Så även i år. Elin åkte iväg förväntansfull och glad. Detta är höjdpunkten på året för denna handbolls spelande flicka.

 photo DSC_0202_zpsf33c781b.jpg photo DSC_0206_zps02cc3d27.jpg photo DSC_0210_zpsbb6e2e27.jpg

 Hoppas nu att allt går väl och att dom alla som reser iväg har en riktigt rolig och lyckad resa.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Påsken

  1. Villaherbert skriver:

    Vilket fint påskägg för godiset, inte behöver man pynta så mycket för några dagar. Jag har lite gula ljus, en påskhare och några färggranna ägg i en skål, that´s it. Skall ta ett varv med dammsugaren i morgon bitti om jag orkar, annars får det va.

    Gilla

  2. Camilla skriver:

    Vad fin och glad er Elin är ……..och Påsken är en helg bland många …….SLUTA STRESSA ! 🙂

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s