bara för att..

 ..den här är en favorit just nu…

…”så mycket bättre” är ett sjukt bra program. Låtarna blir helt annorlunda då dom tolkas av nån annan artist än den som gjort dom själva..ibland blir dom bättre än originalet..tycker jag. Det finns något i just dom här två låtarnas texter som berör mig.

..den här är så vacker.

Sitter här mitt i natten och allt är bara skit. Vilket jag int vill att det skall vara. Vill börja se positivt på saker och ting, NU. Men sen, just som jag tycker att det känns som om det börjar gå bättre, så, PANG..där är det igen..det som får mig att må dåligt.

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till bara för att..

 1. greta skriver:

  Hoppas och önskar dig en bättre dag idag! Kramar!

  Gilla

 2. Lena skriver:

  ”Det blir alltid värre framåt natten….” var det visst nån som sjöng också. Sköna svängiga låtar du bjuder på! ”Det är du som bestämmer vem du är…”, kanske det, fast nog också förstås föräldrarna (Jag och min far). Dessutom finns ju också sångtexten: Säg mig vem du umgås med och jag ska säga dig vem du är.

  Susan Boyle är ju då en som verkligen fick leva sin dröm till sist. 🙂

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Så sant…på morgonen känns alltid allting bättre än på natten 🙂 Precis..det är så jag vill..att det är jag som bestämmer vem jag är 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s