mera färger

Har gått i Tiger i Skanssi nu flera gånger och suktat efter färggranna ljus till mina festivo ljusstakar. Problemet har egentligen varit vilka färger jag skall välja. Det finns så många fina. Så idag då jag igen gick in där och förbi ljusena tog jag beslutet och köpte ljus i tre olika färger. Som grund hade jag färgerna jag har i vardagsrummet just nu. Turkost, grönt och mörkrosa.

ljus

DSC_0007

DSC_0014

Är tydligen i behov av färger runt omkring mig just nu. Har konstaterat det flera gånger den här vintern. Kanske det är nån sorts färgterapi jag omedvetet utövar 😉

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till mera färger

 1. Camilla skriver:

  Oj, vad fint det blev 🙂
  Du kan det där du,Hanna (y)

  Gilla

 2. kamomilla skriver:

  Bra färger valde du!

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s