karaktär

Vad är det??? Tycks inte existera i min värld!

Denna ryggradslösa shoppinggalna kvinna hittade sig själv på Galna dagarna trots allt. Det var ju int så jag hade planerat. Det var ju så befriande att läsa katalogen och märka att det int fanns något av värde.

Men hur det nu är kom onsdagen och med den en förskräcklig dragningskraft till stan och dom galna dagarna. För att på något sätt dölja min lust att åka dit, intalade jag mig själv, att om jag ringer till Kajsa och frågar om hon är på väg, så är jag också det, annars inte. Chansen var alltså fifty fifty.

Yesss….dit var hon på väg, så jag hoppade med i bilen och så åkte vi iväg mot varuhuset med den mest yra och galna folkmassan som finns. Vadan detta fenomen???

Nå…till mitt försvar kan sägas att Cillas födelsedag närmar sig och födelsedagsgåvan behövde införskaffas.

Så det var nr 1…sen fanns det egentligen inga måsten…men ändå kom jag hem med tidningar (tidningar som jag häromdagen helt förkastade), en orkide´, munkar och lite godis.

galen

Vad som nästan var värt mera än dom galna dagarna var att H&M har öppnat en ny affär i centrum med H&M home produkter…YEAAAAHHH!!!

Så fina saker. Jag skulle ha velat ha allt. Men kom hem med endast en kudde. Nu har jag också en med en trollslända på. Har beundrat dessa dynor på diverse bloggar. Kanske alla int är från H&M, men typen är liknande.

cats 1

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till karaktär

  1. Lis-Marie skriver:

    Trollsländor är en av mina favoritmotiv, den är fin!

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s