en hemlighet

Hur svårt kan det vara, att hålla en hemlighet?

Min hemlighet var egentligen en liten överraskning. Har nämnligen nu en tid stickat på en Pippi tröja åt Kajsulinas lilla gullegubbe Amos. Idag blev den färdig. Har haft lite bråttom eftersom han blir ett halvt år i slutet av maj och har tidigare redan köpt åt honom en gåva som jag var rädd att skulle bli för liten. Pojken växer i rekordfart.

Då jag äntligen fick den färdig ville jag på direkten föra tröjan plus dom andra kläderna till Amosgubben. Bara för att jag ikväll skulle kunna berätta vad jag har åstadkommit. Tröjan som jag har haft så svårt att hålla hemlig för er.

Syrran undrade vadan denna brådska då jag ringde och frågade om jag fick komma och hämta gåvan. Joooo…men vi får gäster klockan sextiden. Okejjj..sa jag och undrade om jag ändå kunde komma och hämta den. Till saken hör att hon visste vad Amos skulle få i halvt års present..men inte om tröjan.

Jag hann före gästerna kom.

Och vad glada dom blev Amos Mamma och Pappa. Har så suktat efter en Pippi tröja åt Amos, sa Systran min.

Vad är väl mera givande än att ha kunnat hålla en hemlighet och i och med det ha möjlighet att överraska.

 photo pippi_zpseeb1de9c.jpg

Snart en halv åring.

 photo DSC_0019_zps778360b4.jpg

Och hans syskon. För omväxlings skull var dom helt med på noterna då jag tog fram kameran. Oftast får jag be och böna. Men inte idag, så roligt. Önskar jag hade haft mera tid.

 photo DSC_0022_zpsec2c184e.jpg photo DSC_0016_zps8d6ddecb.jpg photo DSC_0029_zps743b4521.jpg

Ingrid har fått den coolaste cykelhjälmen bland cykelhjälmar.

 photo hjaumllm_zps659a5f9e.jpg

Ännu ett foto på Amosen.

 photo 15b50631-639f-4fae-8726-f8af61319479_zpsfe9d23c2.jpg

 Alla mina syskonbarn är så gulliga..dom är mig så kära.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Handarbete, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till en hemlighet

 1. gretaj skriver:

  Tänk så roligt det är att ge, mycket roligare än att få( förstås gillar vi det med) 😉
  Pippi tröjor är SÅ söta!

  Gilla

 2. Camilla skriver:

  Jättefin tröja och Jättefina ungar!!! ❤

  Gilla

 3. Villaherbert skriver:

  Va fin tröjan blev och vilka söta syskonbarn du har.

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s