bättre sent än aldrig

Jag har hållit på och mixtrat och trixat med min telefon idag. I hopp om att lära mig lite mera. Jzzzz…det tar tid då man äntligen börjar kolla runt lite vad det finns för finesser. Hittade en sorts instragram för windowstelefoner, men tyvärr är dom inte riktigt där än som I-phonen och android telefonerna är. Lyckades nog ta några bilder..fick t.o.m. en publicerad på fb, men i megastorlek.

Nu fick jag den mindre..men vilket arbete det har tagit för mig att överhuvudtaget ha fått den hit på bloggen. Är inte precis nån datanörd.

Påsken varar intill sommarn

Allt detta har jag varit sååå fördjupad i att jag int har fått sagt här på bloggen att vi idag har en två-åring i familjen. Så fördjupad var jag dock inte att jag int har tagit mig tid att ringa och gratulera henne, våran Cillagumma. Första gången hon svarade i telefon och första gången för mig som hon t.o.m. sa något.

Så ett STORT

GRATTIS

till våran lilla Cecilia Maria Madeleine

DSC_0205

från Fammo och Faffa.

Annonser
Det här inlägget postades i Cecilia, Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till bättre sent än aldrig

 1. Villaherbert skriver:

  Det betyder att du varit farmor i 2 år, GRATTIS. Vad duktig du är som testar telefonens möjligheter, jag bara ringer och sänder sms .

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Jo, det är ju sant, tack 🙂 Gör nog int det varje dag och kan nog egentligen ingenting annat jag heller än ringa, skicka sms, följa twitter och följa fb.

   Gilla

 2. Helena skriver:

  Härligt med 2-åring och pratet som kommer !
  Vår lilla vän är på veckoslutet på kommande till ” Pajgas” ❤

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Jo..det är just det som är så roligt, äntligen får man veta vad dom små hjärnorna tänker. Vi skall på kalas 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s