en onsdag

Jag tänker och planerar mycket före jag somnar. Det är nästan så att mina tankar är i mina fantasier istället för i boken jag läser. Därför kommer jag antagligen int ihåg vad jag har läst, när jag börjar där var jag slutade.

Igår planerade jag att jag måste ha nånting som matchar den lila kudden med trollsländan på som jag köpte förra veckan. Började tänka på trikåtrasor och korgar. Har också länge tänkt göra en ny korg för Uffens prylar, istället för den grymma jag såsade ihop före julen.

Ofta blir det som jag fantiserar om ogjort, men..

..idag hittade jag mig själv i jätti-rätti. Kan ni tänka er att där fanns ETT nystan i exakt samma lila nyans som kudden. Till den andra korgen valde jag naturvitt.

Efter jätti-rätti besöket åkte jag till Skanssi för att sitta på cafe´och glo på folk. Där var  det Skanssiaiset, typ lite som galna dagarna, men i hela köpcentret och i alla butiker. Så jag bara måste gå ett varv och kolla. Till slut var jag till Pentik och där hade dom kuddfodral som skulle passa som hand i handske med min lila kudde och min lila korg och min matta och allting. Harmoniska färger i beige, grått, rosa, gult, mörklila. Dessutom var priset nedsatt. Jag räknade hit och dit, skulle jag eller skulle jag inte, men jag kunde bara int låta bli. Gjorde så rätt, dom passar perfekt.

 photo DSC_0023_zpsb53f3e39.jpg

 photo DSC_0045_zps91b02634.jpg photo DSC_0031_zpsab9a14a1.jpg

 photo DSC_0034_zps30a43e78.jpg photo DSC_0037_zps137c076b.jpg

Så detta har jag gjort idag. Stickningen fick vila och virkningen ta vid. Helt emot mina principer. Vill helst ha något färdigt förrän jag börjar med någo nytt. Likadant med böcker..kan int börja läsa en annan bok förrän den jag läser är läst.

När jag kom hem väntade det här på mig..

 photo ebba_zps9643ccb4.jpg

 ..Ebba den rackaren..

 ..och då tycker jag att jag plockade undan allting. Förstår int hennes fasination över knivar och saxar men nog över tomma mjölkburkar. Dom får hon gärna tugga på, men int mina knivar.

(obs!!! den skitiga mattan..varför köper man en vit matta till ett hus med en hund som trampar omkring)

Annonser
Det här inlägget postades i Handarbete, Hundliv, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till en onsdag

 1. Monika Sangder skriver:

  Det är ett under att hon inte skurit upp mungipan ännu, eran Ebba. Vilken fin korg du gjort igen:)

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Säg int annat..då försöker jag sätta undan alla knivar. Nå den här var int så stor och vass, så det var bra. Tack 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s